Εννέα προϊόντα CM BLISS που αγαπήσαμε


Εννέα προϊόντα  CM BLISS που αγαπήσαμε

Μία σειρά καλλυντικών για την οποία πολλές ανυπομονούσαν.

Όλοι γνωρίσαμε το νέο brand ομορφιάς που δημιούργησε η Χριστίνα Μάτσα εδώ και μερικούς μήνες, εξάλλου ξέρουμε ότι η Χριστίνα είναι αγαπημένο beauty icon των γυναικών όπου προσφέρει μια άπειρη γκάμα προϊόντων.

Εμείς συνεχώς καινούργια προϊόντα βλέπουμε να προσθέτει στην συλλογή της τα οποία είναι αρίστης ποιότητας και άλλωστε δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και το γεγονός ότι συνεχώς τα προϊόντα αυξάνονται και γίνονται must για όλες τις γυναίκες κάτι το οποίο ήταν και ο στόχος της CM Bliss by Christina Matsa.

Μέχρι στιγμής στην συλλογή υπάρχουν οι αγαπημένες 3D βλεφαρίδες μαζί με την κόλλα τους μάλιστα είναι και το προϊόν με το οποίο μάθαμε και το brand. Μετά ακολούθησαν τα hot lipstick matte and gloss όπου δεν έλειπε και η τέλεια απόχρωση μολυβιού στα χείλη. Aμέσως μετά λάνσαρε τις παλέτες σκιές ματιών αλλά και φυσικά δεν έλειπαν και οι απίθανες παλέτες με απίστευτες αποχρώσεις σε ρουζ για τα καλοκαιρινά σου make up looks.

Ένα καινούργιο προϊόν που λανσάρει είναι η loose powder η πούδρα σε σκόνη για όλους τους τύπους δέρματος  που μπορεί να κάνει μικρά θαύματα στο μακιγιάζ.

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πούδρα; Μία στρώσει loose πούδρας πάνω από το foundation θα του χαρίσει μεγαλύτερη διάρκεια. Αν το πρόσωπό σου δεν χρειάζεται foundation, μπορείς να βάλεις μόνο λίγη πούδρα για να καλύψεις τυχόν γυαλάδες. Η loose πούδρα  βελτιώνει την χρωματική ομοιομορφία στο πρόσωπό σου μετά το μακιγιάζ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία loose powder στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τους ώμους.

Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό είναι oil controller και ιδανικό για έντονα κοψίματα στο πρόσωπο. Άλλο ένα προϊόν είναι  οι σκιές ματιών σε σκόνη αλλά και οι GLOW  liquid σκιές ματιών.

Μπείτε και βρείτε περισσότερα εδώ:
https://www.instagram.com/cmbliss_bychristinamatsa/?hl=en
https://m.facebook.com/cmblissbychristinamatsa/

Tags beauty, makeup, make up, χριστινα ματσα, CM Bliss by Christina Matsa, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4662 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2745 s // Total time: 2.7407 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X