Έλια Ιωαννίδου: Η ανακοίνωσή της μετά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της


Έλια Ιωαννίδου: Η ανακοίνωσή της μετά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της

Η επίσημη τοποθέτηση της ηθοποιού

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό μέσα από δημοσιεύματα στην πλειονότητα των κυπριακών ηλεκτρονικών μέσων η είδηση για τον χωρισμό της ηθοποιού Έλιας Ιωαννίδου με τον πρώην σύζυγό της.

Η ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από σχετική ανακοίνωση την οποία μπορείτε να διαβάσετε αυτούσια πιο κάτω:

“Είναι με λύπη που πληροφορήθηκα και διάβασα τις προηγούμενες μέρες, δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην προσωπική μου ζωή.

Αν και η είδηση του χωρισμού μου είναι αληθής, νιώθω την ανάγκη να τονίσω ότι ο λόγος που δεν το γνωστοποίησα είναι γιατί θεωρώ ότι οι όποιες εξελίξεις προκύπτουν στην ιδιωτική μου ζωή αποτελούν προσωπικό ζήτημα και μόνο.

Ανέκαθεν ήθελα να απασχολώ το κοινό μέσα από την δουλειά μου ως ηθοποιός και καλλιτέχνης και όχι μέσα από την προσωπική μου ζωή.

Πολλές φορές στο παρελθόν και εφόσον μου ζητήθηκε να τοποθετηθώ, το έκανα χωρίς υπεκφυγές και με ευχαρίστηση. Λυπάμαι ωστόσο που αυτή την φορά, δεν ερωτήθηκα και δεν κλήθηκα να απαντήσω ή να τοποθετηθώ απέναντι σε οποιοδήποτε δημοσίευμα. Νιώθω όμως την ίδια στιγμή την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν και δείχνουν, διακριτικότητα και ενσυναίσθηση απέναντί μου.

Η δέσμευσή μου, είναι ότι θα προσπαθήσω να συνεχίσω να προσφέρω με ήθος και αξιοπρέπεια μέσα από τη δουλειά μου, καθώς μέσα από αυτήν επικοινωνώ, δημιουργώ και "αναπνέω". Πεποίθησή μου είναι ότι η προσωπική μου ζωή, δεν αφορά -και δεν πρέπει να αφορά- κανένα”.

Tags Έλια Ιωαννίδου, χωρισμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5969 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4128 s // Total time: 3.0097 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X