Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Η μετατροπή που έκανε στον χώρο της και μας άρεσε πολύ [εικόνα & βίντεο]


Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Η μετατροπή που έκανε στον χώρο της και μας άρεσε πολύ [εικόνα & βίντεο]

Η ανατρεπτική επιλογή της που μας ενθουσίασε!

Ένα ιδιαίτερο χάρισμα, το οποίο μας εντυπωσιάζει κάθε φορά, έχει αποκτήσει η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, καθώς η ίδια αρέσκεται στο να δημιουργεί και να πειραματίζεται με τη διακόσμηση του χώρου της.

Η νεαρή fashionista, κατά διαστήματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας δίνει αρκετές ιδέες ως προς το πώς να διαρρυθμίσουμε το σπίτι μας, προσθέτοντας του ιδιαίτερες πινελιές που δίνουν στον χώρο μια άλλη αισθητική.

Πρόσφατα, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, θέλησε να "σπάσει" τα στερεότυπα, και να πειραματιστεί με επιτυχία όπως είδαμε, στο να μετατρέψει έναν απλό καθρέφτη σε δίσκο για τη τραπεζαρία στο σαλόνι της.

Διαβάστε ακόμα: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Το boho μπαλκόνι του σπιτιού της που λατρέψαμε με την πρώτη ματιά!

Χαρακτηριστικά ο καθρέφτης προορίζοντας για τον τοίχο στο σπίτι της, όμως η ίδια προτίμησε να δώσει μια άλλη ματιά σε αυτό και να το αναβαθμίσει, δίνοντας του μια πιο ξεχωριστή άποψη.

Όπως είδαμε σε βίντεο που ανήρτησε στο instastory της, η fashion blogger και επιχειρηματίας βρήκε θέση για το νέο της δίσκο, τοποθετώντας του επάνω διάφορα αντικείμενα, το οποίο αμέσως μας τράβηξε την προσοχή. Δείτε το βίντεο και την εικόνα πιο κάτω:

 

 

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, Διακοσμηση, Σπιτι, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3161 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2969 s // Total time: 2.6130 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X