Διαγωνισμός: 3 τυχεροί κερδίζουν τρία υπέροχα αντηλιακά Frezyderm


Διαγωνισμός: 3 τυχεροί κερδίζουν τρία υπέροχα αντηλιακά Frezyderm

Και αυτό το καλοκαίρι θα είναι Frezyderm, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Μπείτε στη σελίδα του ilovestyle στο facebook, βρείτε το post του διαγωνισμού, κάντε like & share και μπείτε στην κλήρωση.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ίσως διαφορετικό, θα το απολαύσουμε όμως στο έπακρο προστατευμένοι με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αντηλιακής προστασίας της Frezyderm, όπου και αν βρισκόμαστε, που σας κάνει δώρο το ilovestyle.com

Βρες το δικό σου αντηλιακό Frezyderm φαρμακεία και onlineστο EvZeen.com και απόλαυσε τις δικές σου καλοκαιρινές στιγμές.

Είσαι λάτρης της παραλίας, της ηλιοθεραπείας και των ατελείωτων στιγμών στον ήλιο. Τότε το νέο αντηλιακό Sea Side Dry Mist είναι το ιδανικό για σένα και θα σε ακολουθήσει σε όποια παραλία και να πας. Ένα αντηλιακό σε μορφή mist που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία, αλλά και ομοιόμορφη εφαρμογή σε όλο το σώμα χάρη στην ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο και συνεχή ψεκασμό. Είναι ανθεκτικό στο νερό και ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία και κατάλληλο για όλη την οικογένεια, εφήβους και ενήλικες. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR. Θα το βρεις σε μεγάλη συσκευασία των 300ml.

Είσαι λίγο της πόλης και λίγο της παραλίας, αλλά πάντα θες η επιδερμίδα σου να φαίνεται ματ και αψεγάδιαστη, τότε δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου το καινοτόμο βελούδινο αντηλιακό προσώπου Frezyderm Sun Screen Velvet πολύ υψηλής προστασίας. Με χρώμα ή χωρίς το αντηλιακό FrezydermSunScreenVelvetχαρίζειμοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή μ’ ένα άγγιγμα. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου "δεύτερου δέρματος" και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Προσφέρει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Η επιλογή με χρώμα χαρίζει , ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, σε κάθε τύπο επιδερμίδας, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες.

Προτεραιότητά σου είναι το ασταμάτητο παιχνίδι με τα παιδιά, στην παραλία, στην πισίνα, στο βουνό ή στο camping, γι’ αυτό η Frezyderm δημιούργησε 2 ξεχωριστά προϊόντα για την προστασία των παιδιών, αλλά και όλης της οικογένειας.

Με το Frezyderm Kids Wet Skin Spray τα παιδιά απολαμβάνουν ατελείωτες στιγμές, μέσα και έξω από το νερό, χωρίς να ανησυχείτε για την προστασία τους αφού μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και σε βρεγμένη επιδερμίδα, ακόμα και σε συνθήκες ισχυρού ανέμου. Με λεπτόρρευστη, διάφανη, υγρή σύνθεση που δεν αφήνει λευκά ίχνη.

Με το Frezyderm Kids Sun + Nip ούτε τα έντομα θα εμποδίσουν το παιχνίδι αφού χάρη στα  αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και πεύκου προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις εντόμων. Το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος Frezyderm Kids Sun + Nip είναι ανθεκτικό στο νερό, ιδανικό για παιδιά και εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία, θωρακίζει το DNA του δέρματος και προστατεύει από τη φωτοανοσοκαταστολή και τους περιβαντολλογικούς ρύπους.

H ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών Frezyderm καλύπτει την ανάγκη προστασίας του δέρματος τόσο από την υπεριώδη, όσο και από την υπέρυθρη και την ορατή ακτινοβολία. Με νέας γενιάς φωτοσταθερά φίλτρα σε μορφή μικροσφαιριδίων (Non-nano), τα οποία εξασφαλίζουν άριστη εφαρμογή και δεν απορροφώνται από τον οργανισμό ενώ έχουν λεπτόρρευστες υφές που απλώνονται άμεσα προσφέροντας δερματική άνεση.

Παράλληλα, τα προϊόντα Frezyderm σέβονται την επιδερμίδα αλλά και το περιβάλλον: δεν διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, δεν εισχωρούν στην κυκλοφορία του αίματος, αλλά ούτε ανιχνεύονται στο θαλασσινό νερό.

Και αυτό το καλοκαίρι θα είναι Frezyderm, όπου κι αν βρίσκεσαι.  

Βρείτε όλα τα προϊόντα στο www.frezyderm.com.cy

Ακολουθείστε τη Frezyderm στο facebook @FrezydermCyprus και στο instagram @Frezyderm_cy

Όροι Χρήσης:

1. Η Εταιρεία με την επωνυμία "Eκδοτικός Οίκος Δίας Δημόσια Λτδ", ("Διοργανώτρια"), προκηρύσσει προωθητική ενέργεια με τον τίτλο "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREZYDERM" (εφεξής "Διαγωνισμός").

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό: Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Kύπρου άνω των δεκαοκτώ (18) ετών.

3. Ρητά δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, καθώς και των συνδεδεμένων αυτής επιχειρήσεων, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς των ανωτέρω μέχρι β' βαθμού.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού: Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 13/07/2020 ώρα 10:00 έως και 19/07/2020 ώρα 23:59 ("Διάρκεια").

5. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό - Κληρώσεις: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, εφόσον συμπληρώσει όλα τα πεδία στη σελίδα του διαγωνισμού στη σελίδα του ilovestyle στο Facebook. Ως Συμμετοχές νοούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του διαγωνισμού, όπως ορίζεται στο σημείο 4.

6. Η Κλήρωση θα αναδείξει τρεις (3) νικητές. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν και τρεις (3) επιλαχόντες.

7. Δώρα: Τα δώρα είναι τρία (3) gift bags με τρία προιόντα Frezyderm.

8. Ενημέρωση για Παράδοση των Δώρων: Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 20/07/2020 στο Facebook του ilovesyle.com, σύμφωνα με τα οριζόμενα υπό 5 ανωτέρω και θα ειδοποιηθούν μέσω μέσω σχολίου στο post του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης με τα ονόματα των νικητών, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή τους δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.

9. Ευθύνη Διοργανώτριας: Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα Δώρα, δεδομένου ότι η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται στην παράδοση των δώρων στους νικητές. Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στον Διαγωνισμό και ανάδειξης του νικητή. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται στην αξία του δώρου και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

10. Τα Δώρα που θα δοθούν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι προσωποπαγή και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα προϊόντα ή δώρα.

11. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια ουδέν κόστος καλύπτει, το οποίο ενδεχομένως δημιουργηθεί στο πρόσωπο των νικητών εκ της αξιοποίησης των δώρων πέραν των αναφερομένων στο παρόν.

12. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ανακαλέσει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τον τρόπο παροχής τους και τον αριθμό τους με ειδοποίηση πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής. Η Διοργανώτρια μπορεί επίσης να διακόψει ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου.

13. Οι νικητές δίνουν στη Διοργανώτρια το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματός τους, για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς αμοιβή.

14. Στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού η Διοργανώτρια δεν θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου στον Διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στη Διοργανώτρια αποτελεί ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της προς σκοπό της κλήρωσης και μόνο. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων θα πραγματοποιείται εντός του νομικού πλαισίου και υπό τις εγγυήσεις που θέτει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και η εκάστοτε εσωτερική νομοθεσία. Μετά την αποπεράτωση του Διαγωνισμού τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων θα διαγραφούν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

15. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων.

16. Mε την υποβολή των δεδομένων, ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και συμφωνήσει με τους Όρους και Προϋποθέσεις που διέπουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, όπως δημοσιεύεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα ilovestyle.com και συμπληρώνει τους παρόντες όρους.

Tags Frezyderm, διαγωνισμος, προϊόντα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3073 s (226 Queries.) // Parse time: 0.4146 s // Total time: 2.7219 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X