Η Vichy παρουσιάζει το νέo Vichy Καθαριστικό Gel Χεριών και τη νέα Ultra Θρεπτική Κρέμα Χεριών


Η Vichy παρουσιάζει το νέo Vichy Καθαριστικό Gel Χεριών και τη νέα Ultra Θρεπτική Κρέμα Χεριών

Μια ολοκληρωμένη πρόταση προστασίας και υγιεινής για τα χέρια!

Η Vichy, νούμερο ένα μάρκα στη γυναικεία περιποίηση και με αποστολή της να είναι δίπλα στους καταναλωτές της κάθε στιγμή, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη προϊοντική πρόταση για καθαρισμό και θρέψη των χεριών. Απαντώντας στη σημερινή επιτακτική ανάγκη για καθαρισμό και προστασία, συστήνει δυο νέα εξειδικευμένα προϊόντα καθημερινής υγιεινής και φροντίδας. Πρόκειται για τον απαραίτητο συνδυασμό του Καθαριστικού Gel Χεριών με αντισηπτική δράση και της Ultra Θρεπτικής Κρέμας Χεριών για καταπράυνση και προστασία: Μια επιλογή προϊόντων καθημερινής χρήσης που θα αποτελέσουν αναμφίβολα αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας μας από εδώ και στο εξής.

Βήμα 1ο:

Καθαριστικό Gel χεριών (Purifying Hand Gel)

Το νέο Καθαριστικό Gel χεριών από τη Vichy χάρη στην σύνθεση του με αιθυλική αλκοόλη και γλυκερίνη καθαρίζει τα χέρια ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει και τα περιποιείται. Είναι δοκιμασμένο και ενδείκνυται για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και την πολύ ξηρή. Έχει υποαλλεργική σύνθεση χωρίς άρωμα.

Βήμα 2ο:

Ultra Θρεπτική κρέμα χεριών (Ultra-Nourishing Hand Cream)

 

Η νέα Ultra Θρεπτική κρέμα χεριών είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προστατεύει τα χέρια που ταλαιπωρούνται από το επαναλαμβανόμενο πλύσιμο. Η σύνθεση της με ιαματικό ηφαιστειακό νερό της Vichy, αλαντοϊνη και βούτυρο καριτέ,  καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα προσφέρει στα σκασμένα χέρια άμεση θρέψη και προστασία. Είναι δοκιμασμένη σε ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα και υποαλλεργική.

 

Tags vichy, body, beauty, Σώμα, Ομορφια, καθαρισμός, χέρια, hand, καθαρισμος χεριων


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2807 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2905 s // Total time: 2.5712 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X