Ρουβάς – Ζυγούλη: Χορεύουν "Macarena" και είναι υπέροχοι! [εικόνες & βίντεο]


Ρουβάς – Ζυγούλη: Χορεύουν "Macarena" και είναι υπέροχοι! [εικόνες & βίντεο]

Η επέτειος γάμου και οι εικόνες που δεν είχαμε δει ποτέ!

Πριν από τρία χρόνια και ήδη μετά από μία δεκαετία σχέσης και δημιουργία οικογένειας, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή την επέτειο του γάμου τους αλλά και τα γενέθλια της συζύγου του μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όμορφα στιγμιότυπα των δυο τους, κάποια από τα οποία δεν είχαμε δει ξανά στο παρελθόν.

"Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σαν να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά", έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τις εικόνες.

Κατόπιν, η Κάτια Ζυγούλη ανήρτησε ένα βίντεο με το ζευγάρι να χορεύει "Macarena" και να ψυχαγωγεί τους παρευρισκόμενους, με την ίδια να γράφει στη λεζάντα: "Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά!". Δείτε πιο κάτω τις εικόνες και το βίντεο που εντοπίσαμε στα social media:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

 

Tags σακης ρουβας, κατια ζυγουλη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9343 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3903 s // Total time: 2.3246 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X