Δούκισσα Νομικού: Γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της δημοσιεύοντας την πιο εντυπωσιακή εικόνα μαζί με τα παιδιά τους


Δούκισσα Νομικού: Γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της δημοσιεύοντας την πιο εντυπωσιακή εικόνα μαζί με τα παιδιά τους

Οι ευχές και η τούρτα που ετοίμασε στον σύζυγό της για τα γενέθλια του. 

Με τον πιο γλυκό τρόπο θέλησε η Δούκισσα Νομικού να ευχηθεί στον άντρα της ζωής της Δημήτρη Θεοδωρίδη για τα γενέθλια του που είχε χθες, Πέμπτη 2 Ιουλίου.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια βιώνει με τον πιο δυνατό τρόπο τον ρόλο της ως μητέρα έχοντας αποκτήσει με τον σύζυγό της δυο υπέροχα παιδάκια, τον Σάββα και την Αναστασία.

Με αφορμή λοιπόν, αυτή τη ξεχωριστή και γιορτινή ημέρα η Δούκισσα Νομικού τρέλανε το instagram αναρτώντας την πιο γλυκιά στιγμή της οικογένειας της, την ώρα που έστελνε με τον πιο όμορφο τρόπο τις ευχές της στο άλλο της μισό.

Διαβάστε ακόμα: Δούκισσα Νομικού: Το βίντεο που δημοσίευσε την ώρα που κάνει μπάνιο την εννέα μηνών κόρη της

Στη δημοσίευση που έκανε, είδαμε το πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της, κρατώντας τη σχεδόν ενός έτους κόρη της αγκαλιά, ενώ ο δυο ετών γιος της Σάββας κρατάει ευτυχισμένος το μπαλόνι των γενεθλίων του μπαμπά του.

Μαζί με την οικογενειακή εικόνα που μοιράστηκε στα social media, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε επίσης και την εντυπωσιακή τούρτα – spiderman που επιφύλασσε στον αγαπημένο της σύζυγο γράφοντας τα πιο κάτω στη λεζάντα: “Αν δεν είχα εσένα δεν θα είχα εμάς. Χρόνια πολλά μωρό μου”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες που ανήρτησε η όμορφη παρουσιάστρια και εντοπίσαμε στα social media:

Tags δουκισσα νομικου, δημητρης θεοδωριδης, διασημοι, γενεθλια, παιδια, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3929 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3520 s // Total time: 2.7450 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X