Κωνσταντίνος Πετρίδης: Είχε γενέθλια και τα γιόρτασε μαζί με την κορούλα του [εικόνες]


Κωνσταντίνος Πετρίδης: Είχε γενέθλια και τα γιόρτασε μαζί με την κορούλα του [εικόνες]

Δείτε εικόνες από την έκπληξη που του ετοίμασαν οι συνεργάτες του.

Τα 46α γενέθλια του γιόρτασε ο Υπουργός Οικονομικών και οι συνάδερφοι του στο υπουργικό του ετοίμασαν μια μικρή έκπληξη.

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης έχοντας στο πλευρό του την 3,5 χρονών κορούλα του, έσβησε τα κεράκια της τούρτας και μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εικόνες ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι του ευχήθηκαν με το πιο κάτω μήνυμα:

Διαβάστε ακόμα: Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την κορούλα του που εν μέσω καραντίνας δεν μπορούσε να την δει [βίντεο]

"Σε μια περίοδο που όλοι προσπαθούμε να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς μετά τους δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν, οι ευχές σας για τα γενέθλιά μου με γέμισαν εκτός από χαρά και απέραντη ευγνωμοσύνη! Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Αντεύχομαι σε όλους υγεία πάνω απ’ όλα! Αυτό το υπέρτατο και μη διαπραγματεύσιμο αγαθό που όλοι μαζί αποδείξαμε ότι αξίζει κάθε θυσία".

Ο Υπουργός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κορούλα του ενώ σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος τόνισε πως δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από την δουλειά και το παιδί… "Πιστεύω ότι αφιερώνω πολύ περισσότερο χρόνο από άλλους εργαζόμενους στο παιδί μου το οποίο μου έχει αλλάξει τη ζωή". Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Tags ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, διασημοι, showbiz κύπρος, hot news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9198 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4773 s // Total time: 3.3971 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X