Αυτό το κούρεμα θα είναι η μεγάλη τάση της χρονιάς


Αυτό το κούρεμα θα είναι η μεγάλη τάση της χρονιάς

Αναμφίβολα είναι ότι πιο θηλικό έχουμε δει!

Τους καλοκαιρινούς μήνες όλες μας ανεξαιρέτως χρειαζόμαστε μια αλλαγή στα μαλλιά, είτε στο χρώμα είτε στο μήκος. Εμείς σήμερα θα σου προτείνουμε τι μπορείς να κάνεις στο μήκος των μαλλιών σου καθώς το πιο κάτω κούρεμα είναι η τελευταία τάση που θα επικρατήσει, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά όλη την χρονιά.

Και ναι, η νέα εκδοχή του κλασικού καρέ έρχεται για να αναδείξει την θηλυκότητα αλλά και το στυλ σου στο έπακρο! Μέχρι τώρα ως το signature κούρεμά τους θεωρείτο το shag, με έντονο φιλάρισμα, αφέλειες και messy υφή. Η νέα τάση ωστόσο καλεί για πιο κοντό μήκος και blunt φινίρισμα.

Σε αντίθεση με το κλασικό γαλλικό καρέ με τις πολύ αυστηρές αφέλειες που έφταναν μέχρι το ύψος των φρυδιών, η φρέσκια εκδοχή του δίνει το περιθώριο για δημιουργική έκφραση. Είτε προτιμάτε full bangs, είτε φράντζα στο πλάι, είτε μικρές τούφες που να πλαισιώνουν το πρόσωπο, η επιλογή είναι καθαρά δική σας. 

Κλείσε, λοιπόν, ραντεβού και ζήτησε από τον κομμωτή σου κοντό μήκος, το οποίο να φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, λεία υφή, αλλά και σχήμα, που να είναι πιο στρογγυλεμένο με άκρες γυρισμένες προς τα μέσα. Τα μόνα εργαλεία που χρειάζονται για σωστό styling σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα σεσουάρ και μια φαρδιά στρογγυλή βούρτσα. Δες τις εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Tags μαλλιά, Ομορφια, beauty, health


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6051 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3012 s // Total time: 2.9063 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X