Αυτοί οι κοιλιακοί ανήκουν σε γνωστή Κύπρια


Αυτοί οι κοιλιακοί ανήκουν σε γνωστή Κύπρια

Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμία της showbiz.

Kι όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο κι αν πραγματικά θες κάτι μπορείς να το πέτυχεις με πείσμα, επιμονή και υπομονή, όπως η επώνυμη Κύπρια που σε κάθε της ανάρτηση μας εντυπωσιάζει με το υπέροχο κορμί της και τους γραμμωμένους κοιλιακούς της που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας.

Πρόκειται φυσικά για την Σοφία Καρβέλα η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αρκετά συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθους της στιγμές της καθημερινότητας της την ώρα που κάνει  γυμναστική.

Διαβάστε ακόμα: Σοφία Καρβέλα: Τα παιδιά της έφτιαξαν την πιο εντυπωσιακή κατασκευή που έχουμε δει για τη διακόσμηση του χώρου!

Οι κοιλιακοί της είναι πραγματικά κάτι το οποίο δεν μπορεί να περάσει από κανέναν απαρατήρητo μιας και αυτά είναι γονίδια καθώς και η μητέρα της, η Άννα Βίσση διαθέτει ένα εξίσου καλλίγραμμο κορμί το οποίο φρόντισαν να πετύχουν και οι δυο με ισορροπημένη διατροφή και γυμναστική. Στην πιο κάτω gallery συγκεντρώσαμε εικόνες της Σοφίας Καρβέλα οι οποίες μας εντυπωσίασαν δείχνοντας μας τους κοιλιακούς της:

 

Tags σοφια καρβελα, διασημοι, Σώμα, ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9006 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4418 s // Total time: 2.3424 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X