Η ατάκα του Σταύρου Γεωργίου στην παραγωγή του "Master Chef" που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!


Η ατάκα του Σταύρου Γεωργίου στην παραγωγή του "Master Chef" που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η αυτοπεποίθηση του Κύπριου φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής

Το “Master Chef” έχει ρίξει αυλαία με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να κερδίζει την πρώτη θέση και τον δικό μας, Σταυρή κατά κόσμο Σταύρο Γεωργίου να κατατάσσεται στη δεύτερη θέση.

Διαβάστε ακόμα: Σταύρος Γεωργίου: Δείτε τι δήλωσαν οι γονείς και η σύντροφος του αμέσως μετά τον τελικό του “Master Chef”

Ο Κύπριος συμμετέχοντας στο μαγειρικό ριάλιτι επέστρεψε στην Κύπρο και το μεσημέρι της Δευτέρας, 22 Ιουνίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Έλα να δεις”, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ξεκίνησε όλο αυτό το ταξίδι για εκείνον αποκαλύπτοντας παράλληλα τι είπε στους ανθρώπους της παραγωγής, όταν συναντήθηκαν στις πρώτες auditions στο νησί.

“Το πιο σημαντικό είναι να είσαι αυθεντικός και ειλικρινής. Μαγειρικά όταν έκανα το πρώτο casting στο Master Chef στην Κύπρο τον Οκτώβριο είχα πει στην παραγωγή “Εν θα εύρετε άλλον καλύτερο μαγειρικά που μένα”. Είπα τους το που την πρώτη ημέρα. Τους είπα ότι μπορεί να βρουν πιο δυνατό χαρακτήρα από εμένα επειδή εγώ “σπάζω” γιατί δεν μου αρέσει ο εγκλεισμός”, είπε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα (1.00):

Tags σταυρος γεωργιου, ελα να δεις, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8883 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4169 s // Total time: 2.3052 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X