Madame Figaro Beauty Awards 2020: Ψηφίστε τα καλύτερα beauty salon της Κύπρου


 Madame Figaro Beauty Awards 2020: Ψηφίστε τα καλύτερα beauty salon της Κύπρου

Συνεχίζεται η ψηφοφορία που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς της Κύπρου.

Η Madame Figaro διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Beauty Αwards Cyprus που παρουσιάζει η Kérastase, τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς.

Σήμερα, θα γνωρίσουμε τα υποψήφια beauty salon, χώροι που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς και ανανέωσης.

Δείτε ποια είναι αυτά και ψηφίστε τα αγαπημένα σας εδώ.

#BACKSTAGE BEAUTY LOUNGE & MORE

Είναι ένας πολυμορφικός χώρος προηγμένης αισθητικής και εξειδικευμένων θεραπειών laser -προσώπου και σώματος- που βρίσκεται στη Λευκωσία και βραβεύτηκε ως Best Beauty Salon στα Madame Figaro Beauty Awards 2019. Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα οι πελάτες θα βρουν υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε τους ανάγκη. Προσφέρει υψηλής ποιότητας θεραπείες, ενώ η εξειδικευμένη ομάδα του, υπό την καθοδήγηση της ιδιοκτήτριας Πόπης Ματεΐδου Μωυσέως, έχει πελατοκεντρική νοοτροπία εντοπίζοντας και προτείνοντας λύσεις για κάθε πρόβλημα εξατομικευμένα. Στόχος είναι να προσφέρουν σε όσους επιλέγουν τις θεραπείες του μια μοναδική εμπειρία για πρόσωπο, σώμα και μυαλό.

BEAUTY TOUCH BY ELENA MILIDONI

Με 23 χρόνια εμπειρίας, το Beauty Touch by Elena Milidoni αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης προσφέροντας ποιοτικές και σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής. Σε ένα ζεστό, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, το έμπειρο προσωπικό του προσφέρει εξατομικευμένες θεραπείες για πρόσωπο, σώμα αλλά και για τα άκρα, όπως μανικιούρ και πεντικιούρ, συνδυάζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει με τις εκάστοτε νέες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς. Τα διεθνή προϊόντα Murad και Mesoestetic εγγυούνται τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των θεραπειών. Άλλες δημοφιλείς θεραπείες είναι το Laser, το RF, το Microneedling, καθώς και ο σχηματισμός και η διόρθωση φρυδιών με την τεχνική microblading.

NECTARIA ZORLAKKI BEAUTY

Ένα εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής, συνώνυμο της αποτελεσματικότητας και του επαγγελματισμού, που αποτελεί πόλο έλξης για όλους όσους θέλουν, όχι μόνο να δείχνουν, αλλά και να αισθάνονται πραγματικά όμορφοι και δυνατοί, ώστε να κατακτούν κάθε στόχο τους στη ζωή. Φέρει την υπογραφή της Νεκταρίας Ζορλάκκη, η οποία ασχολείται με τον χώρο της ομορφιάς από το 1998. Με σπουδές στον χώρο της αισθητικής και του επαγγελματικού μακιγιάζ σε Κύπρο, Νέα Υόρκη και Ελλάδα, έχει θέσει ως στόχο της να κάνει τους ανθρώπους ακόμα πιο όμορφους, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και ενδυναμώνοντας την αυτοπεποίθησή τους μέσα από το μακιγιάζ και την περιποίηση. Το Nectaria Zorlakki Beauty είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για τις εξειδικευμένες ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης και ακμής και τις θεραπείες σώματος.

UNA BEAUTY SALON

Ένας υψηλής αισθητικής χώρος ομορφιάς που προσφέρει τις υπηρεσίες του εδώ και 30 χρόνια σε έναν λειτουργικό και άνετο χώρο στη Λευκωσία, με βασικούς πυλώνες τον επαγγελματισμό, την καθαριότητα, την κορυφαία τεχνολογία και την εξειδικευμένη γνώση. Σκοπός της ιδιοκτήτριας Μίλκας Κυριακούδη, η οποία εξειδικεύεται στις θεραπείες αντιγήρανσης σε πρόσωπο και σώμα, είναι οι πελάτες να νιώθουν όμορφα και απόλυτα χαλαρά. Οι επαγγελματικές της γνώσεις σε συνδυασμό με την εμπειρία της σε όλους τους τομείς της αισθητικής είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει. Στόχος της, εκτός από την απόλυτη αναζωογόνηση του προσώπου, είναι η συντήρηση και η ανανέωση προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα σημάδια του χρόνου.

Tags beauty salon, beauty, madame figaro beauty awards 2020, beauty awards 2020, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3293 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4548 s // Total time: 2.7841 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X