Madame Figaro Beauty Awards 2020: Ψηφίστε τα καλύτερα nail bar της Κύπρου


Madame Figaro Beauty Awards 2020: Ψηφίστε τα καλύτερα nail bar της Κύπρου

Συνεχίζεται η ψηφοφορία που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς της Κύπρου.

Η Madame Figaro Κύπρου διοργανώνει για δεύτερη φορά τα Beauty Awards 2020 που παρουσιάζει η Κesastase, τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς.

Σήμερα, θα γνωρίσουμε ποια nail bar μεταμορφώνουν και φροντίζουν τα άκρα μας.

Δείτε ποια είναι αυτά και ψηφίστε τα αγαπημένα σας εδώ.

ALL OVER BEAUTY BAR

Δημιουργήθηκε το 2018 και βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας. Προσφέρει υπηρεσίες gel, μανικιούρ και πεντικιούρ από eco friendly προϊόντα υψηλής ποιότητας, καθώς και εφαρμογή βλεφαρίδων extensions από εξειδικευμένες επαγγελματίες. Η ιδιοκτήτριά του, Μαρία Κουλουτέρη αποφάσισε να δημιουργήσει το All Over Beauty Bar εμπνευσμένη κυρίως από τη Μεσόγειο και κατόρθωσε με το ταλέντο και την επιμονή της όσον αφορά την τελειότητα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Σε έναν χώρο που εμπνέει, προσφέρει ηρεμία και χαρίζει απλόχερα την αίσθηση του εξωτικού οutdoor, η κάθε γυναίκα απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από κορυφαίες επαγγελματίες, δηλαδή αυτό που της αξίζει, σε προσιτές τιμές.

D SPOT

Ένας χώρος αφιερωμένος στην περιποίηση, που φέρει την υπογραφή της Δέσπως Παπανικολάου, η οποία σπούδασε αισθητική στο Cyprus College και ασχολείται με την ομορφιά εδώ και οκτώ χρόνια. Δημιούργησε το D Spot πριν από έναν χρόνο σε έναν μινιμάλ και μοντέρνο χώρο στον Στρόβολο στη Λευκωσία και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που αφορούν την περιποίηση των άκρων -και όχι μόνο- ανάμεσά τους περιποίηση νυχιών, μανικιούρ -gel και ημιμόνιμο- και πεντικιούρ. Παρακολουθώντας στενά τις τάσεις σε ό,τι αφορά το nail art, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, ώστε η κάθε γυναίκα να βρει αυτό που της ταιριάζει. Προσφέρει, επίσης, υπηρεσίες τοποθέτησης extension βλεφαρίδων και μακιγιάζ.

JAZZY TALES SPA

Όλα άρχισαν όταν η ιδιοκτήτριά του Θέκλα Χριστοδούλου επέστρεψε από το Λονδίνο με στόχο να δημιουργήσει έναν μοναδικό και πρωτοποριακό χώρο που να ταξιδεύει τον επισκέπτη σε κάτι παραμυθένιο. Το Jazzy Tales Spa βρίσκεται στη Λευκωσία και προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση, καθώς ο χώρος, που φέρει την υπογραφή της Οffset Design Studio, μεταφέρει τον κάθε πελάτη κάπου μαγικά, μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Όλα τα χρώματα, τα υλικά, ο ήχος, ακόμη και το αρωματικό χώρου επιλέχθηκαν για να διεγείρουν όλες τις αισθήσεις ώστε η κάθε γυναίκα να απολαμβάνει τις υπηρεσίες που προσφέρει, όπως gel, μανικιούρ και πεντικιούρ -gel και ημιμόνιμο-, spa μανικιούρ και πεντικιούρ και unique nail art ανάμεσα σε άλλα.

NECTARIA ZORLAKKI BEAUTY

Λάτρης της κομψότητας και της κλασικής ομορφιάς, η Νεκταρία Ζορλάκκη δημιούργησε έναν χώρο στη Λευκωσία, όπου η περιποίηση των άκρων αποτελεί δυνατό σημείο. Με σπουδές στον χώρο της αισθητικής και του επαγγελματικού μακιγιάζ σε Κύπρο, Νέα Υόρκη και Ελλάδα, η περιποίηση για τη Νεκταρία αποτελεί συνώνυμο της αγάπης για τον εαυτό σου. Τα καλοσχηματισμένα, υγιή και κομψά νύχια είναι δείγμα καλαισθησίας σε κάθε εμφάνιση και για αυτόν τον λόγο φροντίζει έτσι ώστε οι πελάτες της να αισθάνονται πραγματικά όμορφοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Το κέντρο αισθητικής Nectaria Zorlakki Beauty αποτελεί μια πολυτελή επιλογή στην επαγγελματική φροντίδα των πάνω και κάτω άκρων σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ονυχοπλαστικής και περιποίησης.

Tags nail bar, nails, Νυχια, Ομορφια, beauty awards 2020, madame figaro beauty awards 2020, Madame Figaro, beauty awards


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3894 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3888 s // Total time: 2.7783 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X