Madame Figaro Beauty Awards 2020: Ψηφίστε τους καλύτερους hairstylist της Κύπρου


Madame Figaro Beauty Awards 2020: Ψηφίστε τους καλύτερους hairstylist της Κύπρου

Συνεχίζεται η ψηφοφορία που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς της Κύπρου.

Η Madame Figaro Κύπρου διοργανώνει για δεύτερη φορά τα Beauty Awards 2020 που παρουσιάζει η Κesastase, τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς.

Σήμερα, θα γνωρίσουμε τους ταλαντούχους επαγγελματίες κομμωτές που με την τέχνη τους αναδεικνύουν την προσωπικότητα κάθε ανθρώπου.

Δείτε ποιοι είναι αυτοί και ψηφίστε τους αγαπημένους σας εδώ.

ΑΥΞΕΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η αγάπη του για την κομμωτική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και η ενασχόλησή του με αυτήν άνθισε το πάθος του για δημιουργία. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στην Αθήνα, επιλέχθηκε να δουλέψει σε μεγάλα fashion shows δίπλα σε μεγάλους Έλληνες σχεδιαστές κάνοντας catwalk hairstyling. Το 2017 επέστρεψε στην Κύπρο και έκτοτε εργάζεται ως stylist στο κομμωτήριο Blow, ένα από τα κορυφαία κομμωτήρια της Κύπρου. Μέσα από το Blow επιλέχθηκε για συνεργασία με γνωστά περιοδικά μόδας για editorial φωτογραφίσεις μόδας δείχνοντας το ταλέντο του. Στόχος του είναι να ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις στο hairstyling, να εξελίσσει τις τεχνικές του και να δημιουργεί.

ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η σχέση της με την κομμωτική ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια, όπου εργάζονταν στο κομμωτήριο της οικογένειάς της, Artizan Hair Xperts, στο Παραλίμνι, ανακαλύπτοντας έτσι τη μεγάλη της αγάπη για την κομμωτική τέχνη. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον τομέα αυτό, συνέχισε να εμπλουτίζει τις γνώσεις της παρακολουθώντας σεμινάρια προσωπολογίας, χρωματολογίας, διοίκησης επιχειρήσεων και μακιγιάζ σε Κύπρο και εξωτερικό. Το 2015 ανέδειξε το ταλέντο της κερδίζοντας την 1η παγκύπρια θέση στον διεθνή διαγωνισμό Style Masters. Βασικός στόχος της είναι να δημιουργεί προσωποποιημένα στυλ αναδεικνύοντας την ομορφιά του καθενός ξεχωριστά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΡΛΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Δημιουργός του Nanolab Hair στη Λευκωσία έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα και αργότερα στο Λονδίνο στις διάσημες σχολές κομμωτικής Vidal Sassoon και Allilon, ενώ ακολούθησαν άλλες σχολές στην Ευρώπη. Συνεργάζεται με περιοδικά μόδας, γνωστούς φωτογράφους, σχεδιαστές και διασημότητες. Έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς ευρωπαϊκού επιπέδου, ενώ σημαντικός σταθμός στην καριέρα του είναι η συμμετοχή του σε παγκόσμιο διαγωνισμό στους 6 φιναλίστ που επιλέχθηκαν από περισσότερες από 16 χώρες. Το 2013 πήρε τον τίτλο του εκπαιδευτή σε μια παγκόσμια εταιρεία κομμωτικής. Τώρα μοιράζεται τις γνώσεις του ως πρεσβευτής γι’ άλλο επώνυμο brand. Στην καριέρα του έχει συναντήσει και έχει δουλέψει με μεγάλα ονόματα κομμωτών στο εξωτερικό, οι οποίοι μοιράστηκαν πολλά μυστικά μαζί του, όπως και τη σκηνή για hair shows.

ΡΑΦΑΕΛΛΟΣ ΚΩΣΤΑ

Είναι απόφοιτος της σχολής κομμωτικής R&Z και ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Art by Art Hair Salon στη Λευκωσία. Με το που εμφανίστηκε στον χώρο της κομμωτικής ξεχώρισε για το ταλέντο του. Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με επώνυμες της showbiz, περιοδικά μόδας και lifestyle εκπομπές στην τηλεόραση. Επιπλέον, έχει διοργανώσει 2 φιλανθρωπικά fashion shows με σκοπό την οικονομική ενίσχυση συνδέσμων που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Στόχος του είναι μέσα από την κομμωτική τέχνη να αναδεικνύει την προσωπικότητα όσων τον εμπιστεύονται. Ο ίδιος θεωρεί πως ένα από τα δυνατά του σημεία είναι το νυφικό χτένισμα.

ΒΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Ο δημιουργός του Vakis Hair Design στη Λεμεσό είναι ένας επαγγελματίας, ο οποίος έχει αφοσιωθεί στον τομέα της ομορφιάς για περισσότερα από 15 χρόνια ανάγοντας την κομμωτική σε πάθος μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις του. Στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ελκυστική εικόνα και να ανεβάσει τη διάθεση όσων τον εμπιστεύονται. Σε έναν χώρο ψηλών προσδοκιών και απαιτήσεων προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών στη σύγχρονη γυναίκα και στον σύγχρονο άνδρα. Συνεργάζεται με περιοδικά μόδας σε Κύπρο και Ελλάδα, ενώ έχει δουλέψει με κορυφαία brands του εξωτερικού. Η αγάπη του για δημιουργία είναι αυτό που τον έχει κάνει να κατανοήσει τον κύριο σκοπό της τέχνης της κομμωτικής, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να τονώνει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας και άνδρα.

Tags madame figaro beauty awards 2020, beauty awards 2020, beauty, hairstylist, hair styling, μαλλιά, Ομορφια, hair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3735 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2563 s // Total time: 2.6298 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X