Ένα αλλιώτικο τριήμερο του κατακλυσμού!


Ένα αλλιώτικο τριήμερο του κατακλυσμού!

Δες τι έκανα φέτος!

Μετά το "διαφορετικό Πάσχα" ήρθε και το "διαφορετικό τριήμερο του κατακλυσμού". Το ζήσαμε και αυτό!  Στην Κύπρο παραδοσιακά η γιορτή αυτή γιορτάζεται στη Λάρνακα, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για μία ολόκληρη εβδομάδα. Υπό κανονικές συνθήκες θα μαζευόμασταν μία μεγάλη παρέα, θα ξημεροβραδιαζόμασταν στην παραλία και φυσικά θα διασκεδάζαμε σε διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται.

Αν και αρκετά μαγαζιά άνοιξαν, επέλεξα να περάσω το τριήμερο πολύ πιο ήσυχα και συγκρατημένα, οπότε αρκέστηκα στο να πάω στην παραλία μόνο τη Δευτέρα. Άλλωστε η Δευτέρα του κατακλυσμού έχει ως κύριο στοιχείο το νερό.

Αν και ήμουν διστακτική και προκατειλημμένη με όλα αυτά που συμβαίνουν, ξύπνησα νωρίς το πρωί, έφτιαξα τα πράγματά μου και κατευθύνθηκα προς τον Πρωταρά. Επέλεξα να πάω σε μία σχετικά μικρή παραλία, όπου δεν θα είχε πολύ κόσμο και πέρασα όλη την ημέρα εκεί. Το πρώτο πράγμα που έκανα φτάνοντας στην παραλία ήταν να βάλω τα πόδια μου στο νερό για να νιώσω τη δροσιά της θάλασσας.  "Πρρρ…κρύο", αυτή ήταν η πρώτη μου αντίδραση. Βέβαια όσοι με ξέρουν, θα είναι σίγουροι ότι δεν κολύμπησα μιας που είμαι κρυουλιάρα και δυσκολεύομαι να κάνω μπάνιο πριν από τον Αύγουστο, μη σου πω και πριν από τον Σεπτέμβριο!

Έτσι λοιπόν κάθισα στη ξαπλώστρα, απόλαυσα τον κρύο καφέ μου και συνομίλησα με φίλους που είχε αρκετό καιρό να τους δω. Δεν θα σου κρύψω ότι ζήλεψα λίγο τον Πέτρο ο οποίος μπαινόβγαινε ασταμάτητα στο νερό, αλλά μου ήταν αδύνατο να τον ακολουθήσω. Επίσης, ξέχασα να σου πω ότι έφτιαξα και μερικά κάστρα στην άμμο μαζί με την πιο μικρή της παρέας, τη Μαρία-Υβόνη!

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα αρκετά διαφορετικό τριήμερο, το απόλαυσα στο έπακρον.  Εύχομαι να έκανες το ίδιο και εσύ.

Υ.Γ. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να #μένουμεασφαλείς .

Love,
K. xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, ΤΡΙΗΜΕΡΟ, κατακλυσμός, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9731 s (252 Queries.) // Parse time: 0.9802 s // Total time: 2.9533 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X