Madame Figaro Beauty Awards 2020: Ψήφιστε τους καλύτερους make up artist της Κύπρου


Madame Figaro Beauty Awards 2020: Ψήφιστε τους καλύτερους make up artist της Κύπρου

Συνεχίζεται η ψηφοφορία που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς της Κύπρου.

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, διοργανώνει για δεύτερη φορά τα Beauty Αwards Cyprus που παρουσιάζει η Kérastase, τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς.

Σήμερα, θα γνωρίσουμε τους επαγγελματίες στον χώρο του μακιγιάζ που ξεχώρισαν με το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους.

Δείτε ποιοι είναι αυτοί και ψηφίστε τους αγαπημένους σας εδώ.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΟΒΑΡΗΣ

 

Γεννήθηκε στην Αυστραλία, έζησε στην Κύπρο και εργάστηκε σε εκδοτικούς οίκους. Σε νεαρή ηλικία μετακόμισε στο Λονδίνο και έκανε μαθήματα μακιγιάζ με γνωστούς ανθρώπους της μόδας, όπως τον προσωπικό make up artist της Ναόμι Κάμπελ και της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Εκεί δούλεψε και στα Joseph San ως personal stylist διάσημων. Έπειτα εργάστηκε στον οίκο Dior, που ανέδειξε το ταλέντο του στο μακιγιάζ και τότε ήρθε η πρόταση συνεργασίας από τη Lancôme Paris, όπου ήταν ambassador για διάφορες χώρες. Επίσης δούλεψε για το London Fashion Week, τα βραβεία SOAP και τα BAFTA, όπου συνεργάστηκε με καλλιτέχνες του Χόλιγουντ. Μια από τις κορυφαίες συνεργασίες του ήταν με την Αλέξα Τσανγκ.

ΤΕΡΕΖΑ ΜΑΝΤΗ

Αποφοίτησε από τη σχολή επαγγελματικού μακιγιάζ Ν. Αυγερινοπούλου στην Αθήνα και συνέχισε τις σπουδές της στις σχολές Greecepaint και Ιlamasqua στο Λονδίνο. Ακόμη και σήμερα ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας παρακολουθώντας masterclasses από καταξιωμένους make up artists, όπως Julia Voron, Ortal Elimeleh, Vlada Haggerty και Danessa Myrics. Το 2012 δημιούργησε το δικό της στούντιο και σχολή μακιγιάζ στη Λευκωσία, το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα. Στο ενεργητικό της έχει εκατοντάδες εξώφυλλα περιοδικών και editorials μόδας, ενώ έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ πολλών επωνύμων, όπως Δούκισσα Νομικού, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ζέτα Μακρυπούλια, Αθηνά Οικονομάκου κ.ά.

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ασχολείται με τον χώρο του μακιγιάζ εδώ και 14 χρόνια. Αποφοίτησε από τη σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσου και στη συνέχεια για 8 χρόνια δούλεψε ως Official Make up Artist του οίκου Chanel στην Ελλάδα, ενώ παρακολούθησε σεμινάρια στο Παρίσι. Επιμελήθηκε το μακιγιάζ πολλών επωνύμων της ελληνικής showbiz, όπως Ελένη Φουρείρα, Αθηνά Οικονομάκου, Αλκηστίς Πρωτοψάλτη, Ελένη Βιτάλη, Πέγκυ Ζήνα, Νατάσα Θεοδωρίδου κ.ά. Ανέλαβε επίσης σημαντικές παραγωγές σε Κύπρο και Ελλάδα, όπως μουσικά βραβεία, ενώ φιλοξενήθηκε από το Fashion TV. Σταθμός στην καριέρα του είναι η συνεργασία του με το γερμανικό περιοδικό GQ, όπου επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Bar Rafaelli. Tο 2020 δημιούργησε τη δική του σχολή μακιγιάζ Τhe Makeup Project by Valentino Nicolaou.

Tags madame figaro beauty awards 2020, beauty awards 2020, makeup, make up, make up artist, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4643 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2645 s // Total time: 2.7288 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X