NUTRICIA Advanced Medical Nutrition: Στο πλευρό των Επαγγελματιών Υγείας, Οίκων Ευγηρίας και των ασθενών


NUTRICIA Advanced Medical Nutrition: Στο πλευρό των Επαγγελματιών Υγείας, Οίκων Ευγηρίας και των ασθενών

Διαβάστε αναλυτικά

Η NUTRICIA Advanced Medical Nutrition (μέλος του Ομίλου Nutricia  - Danone) – όπως πάντοτε – έτσι και κατά τη διάρκεια των δύσκολων εβδομάδων της απομόνωσης ένεκα της πανδημίας του COVID-19  στάθηκε στο πλευρό των Επαγγελματιών Υγείας, των Οίκων Ευγηρίας αλλά και των ασθενών.

Η προσαρμογή στη νέα αυτή απρόσμενη κατάσταση ήταν άμεση και αποτελεσματική.

H NUTRICIA Advanced Medical Nutrition οργάνωσε σειρά εξειδικευμένων διαδικτυακών σεμιναρίων – για Επαγγελματίες Υγείας -   για τη διατροφική υποστήριξη ασθενών COVID-19 στις Εντατικές Μονάδες, ή στις Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας, ή είχαν επιτυχώς εξέλθει των Μονάδων αυτών.

Στα εξειδικευμένα αυτά διαδικτυακά σεμινάρια έλαβαν μέρος παγκοσμίου φήμης Ειδικοί στα θέματα Κλινικής Διατροφής, που ασχολήθηκαν με την διατροφική υποστήριξη (εντερική σίτιση) των ασθενών αυτών  - που μπορούσαν να χάσουν μέχρι και 1 κιλό μάζα σώματος ανά ημέρα παραμονής τους στην Εντατική Μονάδα.

Ταυτόχρονα, η τοπική ομάδα επιστημονικής ενημέρωσης  της NUTRICIA Advanced Medical Nutrition βρισκόταν σε συνεχή τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία τόσο με τους Επαγγελματίες Υγείας της Κύπρου, Οίκους Ευγηρίας, αλλά και ασθενείς για θέματα κλινικής διατροφής.

Ιδιαίτερη φροντίδα δόθηκε επίσης και στην απρόσκοπτη διάθεση των  προϊόντων της  (Tροφίμων για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς), τόσο των παιδιατρικών όσο και εκείνων για ενήλικες, για ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών.

H NUTRICIA Advanced Medical Nutrition - η Νο 1 εταιρεία Κλινικής Διατροφής στη Κύπρο - αντιπροσωπεύεται στη Κύπρο από τη Lifepharma (Z.A.M.) Ltd (μέλος του Ομίλου MSJ) συνεχίζει με σταθερά βήματα να προσφέρει τις υπηρεσίες της τόσο στους Επαγγελματίες Υγείας, όσο και στους Οίκους Ευγηρίας αλλά και στους ασθενείς.

Tags nutricia


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2329 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3752 s // Total time: 2.6081 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X