Διατροφικές συμβουλές για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα


Διατροφικές συμβουλές για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα

Διώξε μια για πάντα την κυτταρίτιδα!

Κάθε φορά που μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο η κάθε γυναίκα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο ονομάζεται "κυτταρίτιδα"! Ναι, κι εσύ σίγουρα όπως πολλές άλλες ψάχνεις τρόπο για να απαλλαγείς από αυτήν καθώς έφτασε η στιγμή να φορέσει μαγιό!

Πέρα από τις διάφορες θεραπείες που θα βρεις σε ινστιτούτα αισθητικής, τις κρέμες για σύσφιξη και η κατανάλωση αρκετού νερού, υπάρχουν και κάποιες διατροφικές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν…

1. Τρώτε τακτικά γεύματα (ανά 3 ώρες) και σε μικρότερες ποσότητες.

2. Τρώτε προϊόντα ολικής άλεσης. Τουλάχιστον 2 διαφορετικές έρευνες απέδειξαν πως οι άνθρωποι που τρώνε προϊόντα ολικής άλεσης έχουν λιγότερο λίπος στην κοιλιά από αυτούς που προτιμούν άλλα προϊόντα.

3. Φάτε λίπος! Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά δεν είναι. Φάτε τροφές που περιέχουν καλά λιπαρά για να καταπολεμήσετε τα κακά λιπαρά που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σας. Τροφές με καλά λίπη είναι οι ξηροί καρποί, οι σπόροι, το αβοκάντο και το ελαιόλαδο.

4. Μην το παρακάνετε με τις cheat days (μέρες που τρώμε ό,τι θέλουμε). Πολλές δίαιτες προτείνουν να προσέχετε τη διατροφή σας σε καθημερινή βάση αλλά μια φορά την εβδομάδα να τρώτε ό,τι θέλετε. Αυτή είναι λάθος τακτική γιατί την επόμενη μέρα θα δυσκολευτείτε πολύ να μπείτε και πάλι σε πρόγραμμα και επιπλέον αφήνοντας τον εαυτό σας ελεύθερο μπορεί ο έλεγχος να ξεφύγει γεμίζοντας τον οργανισμό σας με χιλιάδες θερμίδες. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τρώτε μόνο ένα γεύμα που να αποτελείτε από ό,τι φαγητό ή λιχουδιά λαχταράτε.

5. Προτιμήστε έντονα μπαχαρικά στο φαγητό σας όπως κόκκινο πιπέρι, τσίλι πάπρικα. Αυτά τα μπαχαρικά περιέχουν καψαϊκίνη, μια ουσία που αυξάνει το αίσθημα κορεσμού και σας βοηθάει να τρώτε λιγότερο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Obesity.

6. Φάτε σαν χορτοφάγος! Οι ειδικοί τονίζουν πως μια μέρα την εβδομάδα θα πρέπει να τρώτε σαν χορτοφάγος για να μειώσετε το λίπος στον οργανισμό σας και να έχετε λιγότερη κυτταρίτιδα. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το International Journal of Obesity απέδειξε πως άνθρωποι που τρώνε περισσότερο κρέας έχουν 27% πιθανότητα να γίνουν παχύσαρκοι από αυτούς που δεν τρώνε τόσο συχνά. Επιπλέον οι φανατικοί κρεατοφάγοι τρώνε κατά μέσο όρο 700 θερμίδες ημερησίως περισσότερες από αυτούς που είναι χορτοφάγοι.

Tags diet, cellulite, Διατροφή, κυτταρίτιδα, τροφες, νερο, βαρος, κιλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2213 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4323 s // Total time: 2.6536 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X