Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Καρογιάν


Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Καρογιάν

Tα συγκινητικά μηνύματα του προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης και της συζύγου του.

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης, Μάριου Καρογιάν. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο πολιτικός αλλά και η σύζυγός του, Ροντίκα με αναρτήσεις τους στα social media. Ο πατέρας του Μάριου Καρογιάν ήταν για χρόνια ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ. Ο πολιτικός αποχαιρέτησε τον πατέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Διαβάστε ακόμα: Ροντίκα Καρογιάν: Ο γιος της παντρεύτηκε και η σύζυγός του είναι πανέμορφη!

"Τίποτα, τελικά δεν χωρίζει την ζωή από τον θάνατο. Την ημέρα που μου χαρίσατε τη ζωή, επέλεξες να φύγεις στην αιωνιότητα. Ήσουν ωραίος Πατέρα μου. Αξιοπρεπής και μαχητής. Τίμησες με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια την πατρίδα και την κοινωνία. Τίμησες την φανέλα της αγαπημένης σου ΑΕΛ. Τίμησες τις φιλίες σου. Τίμησες την οικογένεια σου. Τίμησες τους συνανθρώπους σου. Όλοι έχουν να πούν για την λεβεντιά, την ανθρωπιά, την απλότητα και την καλοσύνη σου. Για όλα όσα μου πρόσφερες και με δίδαξες σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ που με δίδαξες να τιμώ τις φιλίες μου, το λόγο μου, το χρέος και την ευθύνη μου προς τις ρίζες μου, προς την πατρίδα μου και προς τους συνανθρώπους μου. Σε ευχαριστώ που με μπόλιασες δύναμη, πίστη και αγάπη, ακόμα και για εκείνους που με πλήγωσαν. Σου είμαι πάντα ευγνώμων. Ειρήνη στην ψυχή σου αγαπημένε μας Πατέρα!!!", ήταν τα λόγια του Μάριου Καρογιάν.

H σύζυγός του, Ροντίκα ανήρτησε δυο φωτογραφία της μαζί με τον πεθερό της και έγραψε: "Με αγκάλιασες από την πρώτη στιγμή .Με αγάπησες πραγματικά οπως την κόρη σου.Πάντα ήσουν δίπλα μας με την αγάπη σου, τις συμβουλές και την ανθρωπιά σου. Είμαι περήφανη για σένα.Ευχαριστω τον Θεον που με αξίωσε να ζήσω απίστευτα όμορφες στιγμές. Πάντοτε θα είσαι στην καρδιά μου. Πάντοτε θα σε σκέφτομαι. Θα μου λείψεις Καραπετ μου. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου. Καλό ταξίδι πατέρα". Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery...

Tags Ροντίκα Καρογιάν, μάριος κάρογιαν, διασημοι, hot news, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5510 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3301 s // Total time: 2.8811 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X