Υπέροχες βλεφαρίδες ακόμη και μετά τις βουτιές σου στο νερό


Υπέροχες βλεφαρίδες ακόμη και μετά τις βουτιές σου στο νερό

Έντονος όγκος από την ρίζα μέχρι τις άκριες, εκπληκτικό μήκος, απίστευτη καμπύλη, έντονο χρώμα με μόνο μια εφαρμογή.

Μια μάσκαρα που δίνει στις βλεφαρίδες όγκο, μήκος, έντονη καμπύλη και χρώμα για δημιουργία των 4 διαστάσεων για μια αψεγάδιαστη εμφάνιση, καθώς ορατά βελτιώνει το μήκος και τον όγκο των βλεφαρίδων κάθε μέρα και περισσότερο. Όσο περισσότερο την φοράτε, τόσο πιο όμορφες γίνονται οι βλεφαρίδες σας. Η εξαιρετική αδιάβροχη φόρμουλα "Emotion-Resistant" αποτελεί το bonus. Αυτή η μάσκαρα μένει στην θέση της ακόμα και όταν είναι αντιμέτωπη με νερό, υγρασία, θερμότητα ή δάκρυα (χαράς φυσικά!)…Δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Έντονος όγκος από την ρίζα μέχρι τις άκριες, εκπληκτικό μήκος, απίστευτη καμπύλη, έντονο χρώμα με μόνο μια εφαρμογή, χάρις στις υπερ-εύκαμπτες ίνες της βούρτσας, αυτή η μάσκαρα χωρίζει και καλύπτει απαλά τις βλεφαρίδες, μια μια.

Μια ποδηλασία που σας έκανε να ιδρώσετε, ένα απογευματινό ποτό με φίλους, μια επίθεση νευρικού γέλιου…προσέξτε από την μάσκαρα που τρέχει! Η Clarins πάντα ακούει τις γυναίκες και με την Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof, οι προσευχές σας εισακούστηκαν: κάτι περισσότερο από μια αδιάβροχη μάσκαρα, αυτή είναι η πρώτη "Emotion-Resistant" μάσκαρα από την Clarins σχεδιασμένη ειδικά για εσάς.

Η κομψή μεταλλική μπλε συσκευασία αντιπροσωπεύει το κομψό μπλε χρώμα του λουλουδιού του λωτού, που είναι το βασικό συστατικό της μάσκαρας. Αυτή είναι μια μάσκαρα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, η οποία θα αντιμετωπίσει όμορφα κάθε συναίσθημα!

Tags μασκαρα, Μακιγιαζ, Ομορφια, βλεφαριδες, eyelashes, makeup, make up, lashes, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8546 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3464 s // Total time: 2.2010 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X