Η εξομολόγηση του Άκη Πετρετζίκη: "Πέταξα τα ρούχα μου στο αεροδρόμιο" [βίντεο]


Η εξομολόγηση του Άκη Πετρετζίκη: "Πέταξα τα ρούχα μου στο αεροδρόμιο" [βίντεο]

Η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή του  

Ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος σήμερα είναι ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς chef στην Ελλάδα και το απέδειξε και κατά την περίοδο της καραντίνας καθώς οι συνταγές του έγιναν viral στα social media, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της ζωής του που αποφάσισε να μετακομίσει στην Αγγλία για δουλειά, έχοντας μαζέψει πολύ λίγα χρήματα. 

“Ήθελα να φύγω έξω γιατί πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Ήξερα ελάχιστα αγγλικά, δεν είχα κανέναν άνθρωπο εκεί, δεν είχα ξαναφύγει εκτός Ελλάδος, ήταν η πρώτη φορά που θα ταξίδευα. Είχα μαζέψει με το ζόρι 1500 ευρώ για να φύγω. Είχα πάρει δύο βαλίτσες και στο αεροδρόμιο μου έβγαλαν ένα υπέρβαρο γύρω στα 600 ευρώ.

Δεν είχα ταξιδέψει ξανά, ώστε να ξέρω ότι πληρώνεις παραπάνω. Πέταξα όλα μου τα ρούχα στα σκουπίδια γιατί δεν μπορούσα να πληρώσω το υπέρβαρο. Άμα πλήρωνα, δεν θα είχα λεφτά για να πάω στην Αγγλία. Οπότε, κράτησα τα απαραίτητα”, είπε ο Άκης Πετρετζίκης.

Κατόπιν, μιλώντας για το βραβευμένο εστιατόριο που δούλεψε, τόνισε: “ Έμεινα 1,5 χρόνο στο εστιατόριο αυτό και ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr: 


 

Tags ακης πετρετζικης, Ελεονώρα Μελέτη, Συνεντευξη, εκπομπη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6466 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4222 s // Total time: 3.0687 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X