Διακόσμηση του διαδρόμου της εκκλησίας


Διακόσμηση του διαδρόμου της εκκλησίας

Καθώς η νύφη πλησιάζει το ιερό, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω της. Ο διάδρομος που περπατά πρέπει να είναι εξίσου όμορφος με εκείνη.

Είτε μιλάμε για τον διάδρομο μέχρι την πόρτα της εκκλησίας, είτε για το διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα και στις δύο περιπτώσεις πρέπει όλα να είναι τέλεια, καθώς την ώρα που ξεκινά ο γάμος, όλη η προσοχή και όλα τα φλας είναι στραμμένα εκεί.

Δες μερικούς κομψούς τρόπους για να μετατρέψεις έναν απλό διάδρομο σε πανέμορφο σκηνικό.


1. Λουλούδια σε στύλους

Είναι η κλασική, παραδοσιακή λύση που προτείνουν και τα ανθοπωλεία. Ο στύλος μπορεί να είναι στολισμένος από επάνω έως κάτω ή μόνο στην κορυφή του.


2. Στύλοι με γάντζο

Μια έξυπνη παραλλαγή είναι να διαλέξεις στύλους που καταλήγουν σε γάντζους, έτσι ώστε να μπορείς να κρεμάσεις στολίδια της αρεσκείας σου, όπως καλάθια με λουλούδια ή φαναράκια αν ο γάμος είναι αργά το απόγευμα.


3. Γιρλάντες, σχοινιά και υφάσματα

Οι στύλοι που ενώνονται με κομψό τρόπο ο ένας με τον άλλο είναι πάντα chic και επιπλέον διαχωρίζουν το πέρασμα του ζευγαριού από τους καλεσμένους. Στο κέντρο του κάθε στύλου κρύψε την ένωση με ένα μικρό μπουκέτο λουλουδιών, ή ένα μεγάλο φιόγκο.


4. Πέτρινες πλάκες

Αν ο εξωτερικός χώρος έχει γρασίδι ή χώμα, είναι κατάλληλος για να τον στρώσεις με οβάλ πέτρινες πλάκες στις οποίες θα πατήσεις και οι οποίες δημιουργούν ένα πολύ πιο ανάλαφρο σκηνικό σε αντίθεση με το χαλί.


5. Ειδικά διαμορφωμένο χαλί

Αν έχεις την ευχέρεια να αγοράσεις μια μοκέτα αντί να την νοικιάσεις, μπορείς να κάνεις πολλές επεμβάσεις πάνω της, όπως να την χρωματίσεις με τα χρώματα του γάμου σου ή να γράψεις επάνω διάσπαρτες λέξεις, όπως «αγάπη», «ευτυχία», «εμπιστοσύνη», «χαρά» κ.ο.κ


6. Ροδοπέταλα

Ποια νύφη δεν θα ήθελε να πατήσει επάνω σε λευκά ροδοπέταλα; Μπορείς να βάλεις ένα παρανυφάκι μπροστά σου να τα πετάει ή να στρώσεις το διάδρομο από πριν. Αν θέλεις να στρώσεις με ροδοπέταλα το χαλί μέσα στην εκκλησία, προτίμησε τα συνθετικά, καθώς τα φυσικά είναι πιθανό να λεκιάσουν όπως θα τα πατάς.

Tags εκκλησία, στολισμός, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7024 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2132 s // Total time: 2.9156 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X