Chiara Ferragni: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην καραντίνα με το πιο ρομαντικό σκηνικό στο μπαλκόνι που ετοίμασε ο σύζυγός της! 


Chiara Ferragni: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην καραντίνα με το πιο ρομαντικό σκηνικό στο μπαλκόνι που ετοίμασε ο σύζυγός της! 

Η μαγευτική θέα με \"πιάτο\" το Μιλάνο...  

Αρκετές φορές μέσα από τις αναρτήσεις της Chiara Ferragni και του συζύγου της Fedez στο instagram ζηλέψαμε το σπίτι τους μα πιο πολύ το υπέροχο και τεράστιο μπαλκόνι τους με θέα που εντυπωσιάζει. 

Διαβάστε ακόμα: Ο επώνυμος Κύπριος που ευχήθηκε στην Chiara Ferragni για τα γενέθλιά της! 

Τα περιοριστικά μέτρα για αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην Ιταλία είναι ακόμη πολύ αυστηρά κι έτσι η διάσημη fashion blogger γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σπίτι μόνο με τον σύζυγό της και τον γιο τους, Leo, χωρίς άλλα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Ο σύζυγός της θέλησε να κάνει την ημέρα της πολύ ξεχωριστή, δημιουργώντας ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στο μπαλκόνι τους για να δειπνήσουν γιορτάζοντας τα γενέθλιά της. Τις εντυπώσεις “έκλεψαν” τα κεριά και τα ροδοπέταλα στο πάτωμα καθώς και τα λαμπάκια που έδιναν μία πιο cozy πινελιά στην όλη διακόσμηση. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags Chiara Ferragni, fedez, γενεθλια, δείπνο, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2325 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3252 s // Total time: 2.5578 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X