Έβελυν Καζαντζόγλου: Οι πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού της που έδωσαν ανοιξιάτικη πνοή! [εικόνες]


Έβελυν Καζαντζόγλου: Οι πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού της που έδωσαν ανοιξιάτικη πνοή! [εικόνες]

Δείτε πως διαμόρφωσε τον χώρο της και ποιους χρωματικούς συνδυασμούς επέλεξε!  

Η Έβελυν Καζαντζόγλου λόγω της δουλειάς της ταξιδεύει πολύ συχνά και ως εκ τούτου δεν βρίσκεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο σπίτι της στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα: Έβελυν Καζαντζόγλου: Αποκάλυψε το μυστικό της γκαρνταρόμπας της που σίγουρα θα θες να αντιγράψεις [βίντεο]

Ωστόσο, αυτό το διάστημα εξαιτίας της καραντίνας χάρηκε τον χώρο της όσο ποτέ άλλοτε.

Το όμορφο μοντέλο που θα μπορούσε να αποτελέσει τον ορισμό του στιλ και της καλαισθησίας, προσπάθησε να διαμορφώσει τους χώρους του σπιτιού της με τέτοιο τρόπο ώστε να προσδίδουν μία ανοιξιάτικη και αισιόδοξη πινελιά στην καθημερινότητά της.

Μέσα από το blog της στο queen.gr αποκάλυψε πως επέλεξε για τους χώρους της γήινες αποχρώσεις καθώς είναι πιο ξεκούραστες στο μάτι, συμπληρώνοντας: “Φυτά, λουλούδια και όσο γίνεται "καθαρούς" ανοιχτούς χώρους για να μην με "πνίγει". Αν θες να δώσεις έξτρα "καλοκαίρι" στη ζωή σου, βρες μαξιλάρια για το σαλόνι σου χαρούμενα και βάλε ανοιχτόχρωμα σεντόνια στο κρεβάτι σου, εγώ επέλεξα παστέλ τόνους. Πρόσφατα έκανα "προίκα" όπως το ονόμασα και για πρώτη φορά πήρα ποτήρια και πιάτα όχι τίποτα ακριβό ή υπερβολικό. Απλά «επένδυσα» στο χρώμα (πράσινο) και πιστεύω έδωσαν και αυτά μια ευχάριστη νότα”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που δημοσίευσε το queen.gr:   
 

Tags Έβελυν Καζαντζόγλου, Σπιτι, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, Διακοσμηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6636 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2961 s // Total time: 2.9597 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X