Πρώην συμμετέχουσα στο GNTM κάνει καριέρα στο Netflix! [εικόνες]


Πρώην συμμετέχουσα στο GNTM κάνει καριέρα στο Netflix! [εικόνες]

Κι όμως τα κατάφερε να ανοίξει τα φτερά της για το εξωτερικό και να πραγματοποιήσει το όνειρό της!  

Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο “Next Top Model” πριν από αρκετά χρόνια και σήμερα ζει στο Μεξικό συμμετέχοντας σε σπουδαίες τηλεοπτικές παραγωγές, ανάμεσά τους και συμμετοχές στο Netflix. 

Ο λόγος για την Ντένια Αγαλιανού η οποία πριν από τρία χρόνια συμμετείχε στην πολύ γνωστή και προβεβλημένη σε 26 χώρες μεξικάνικη σειρά “Synchronia”. Έκτοτε η καριέρα της πήρε τα πάνω της, καθώς συμμετείχε και στη σειρά του Netflix “El Dragon”.

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει σε ελληνική εκπομπή και εξομολογήθηκε: “ Όταν περνούσα από τα τρία πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου, που ήμουν σε αυτήν τη φάση της αλλαγής, ήμουν μόνη εντελώς σε ξένη χώρα, ξεκίνησα από το μηδέν, δεν μιλούσα ισπανικά, μπήκα σε μια δραματική σχολή με τόσο ανταγωνισμό, μετά κέρδισα υποτροφία, βραβεύτηκα ως καλύτερη ηθοποιός στην πρώτη μου παράσταση στο θέατρο, ένα έργο του Τένεσι Ουίλιαμς κι εκεί ξεκίνησαν όλα.

Ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός κάποια στιγμή στη ζωή μου, δεν το περίμενα ότι θα έφτανα έως εδώ -και ότι θα μιλούσα ισπανικά καλύτερα από ελληνικά.

Δεν φανταζόμουν ότι θα μιλάω πέντε γλώσσες κι ότι θα είχα τέσσερα πτυχία στα 25 μου”. Δείτε στην πιο κάτω gallery κάποιες φωτογραφίες της για να θυμηθείτε για ποιαν πρόκειται: 
 

Tags Ντένια Αγαλιανού, μεξικό, σειρα, netflix, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0056 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0285 s // Total time: 0.0341 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X