Η πανέμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια που κάνει καριέρα στο Λονδίνο είναι κόρη γνωστής Κύπριας!


Η πανέμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια που κάνει καριέρα στο Λονδίνο είναι κόρη γνωστής Κύπριας!

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο της single – Απολαύστε το!

Μια ευχάριστη έκπληξη στον μουντό τόνο των ημερών μας προέκυψε τις τελευταίες μέρες. Η έκπληξη αυτή "έφτασε" στη Λάρνακα μέσω Λονδίνου.

Ο λόγος για την πανέμορφη τραγουδίστρια Αντιγόνη, η οποία κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο Λονδίνο τον νέο single από το EP της Α1, που τιτλοφορείται "Good as Gold". Η Αντιγόνη αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο δηλώνει πολύ περήφανη για την ελληνοκυπριακή της καταγωγή και αυτό δείχνει και στο ολοκαίνουργιο της video clip που προβλήθηκε τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το εντυπωσιακό video clip έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στη χώρα μας.

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι κόρη της πασίγνωστης Κύπριας chef που κάνει θραύση στο βρετανικό και όχι μόνο κοινό, Τόνιας Μπάξτον.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας η ταλαντούχα Αντιγόνη αναφέρει ότι το "GoodAsGold" συμβολίζει τους ανθρώπους οι οποίοι μέσα από άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος νιώθουν ότι έχασαν την αξία τους.

“Θέλαμε να τους δείξουμε ότι αξίζουν πολλά παραπάνω” ανέφερε. Μιλώντας για το videoclip η Αντιγόνη τόνισε ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί πιο ιδανική τοποθεσία που θα αποτελούσε το σκηνικό. 

"Η Κύπρος με έχει βοηθήσει να είμαι χαρούμενη και χαλαρή και νιώθω ότι μέσα από το βίντεο δείχνω ακριβώς ποια είμαι. Από μικρή λάτρευα τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και κουβαλώντας ένα ιστορικό όνομα όπως το "Αντιγόνη" ένιωθα την σύνδεση. Το γεγονός ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το videoclip σε ένα αρχαίο αμφιθέατρο είναι απλά απίστευτο"!

Η Αντιγόνη ετοιμάζεται για τα επόμενά της βήματα από το Λονδίνο όπου βρίσκεται προσθέτοντας ότι σύντομα θα βρίσκεται στην Κύπρο για να παρουσιάσει το νέο της album.

Mπορείτε να δείτε το video clip εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=48g4zmo3hTE

Εδώ μπορείτε να βρείτε το EP, A1: https://snd.click/R1SFtYN

Δείτε στην πιο κάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της νεαρής τραγουδίστριας που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags αντιγονη μπαξτον, antigoni buxton, Single, τραγουδι, Good as Gold, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2145 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3089 s // Total time: 2.5235 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X