Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έχασε 7 κιλά λίπους μέσα στην καραντίνα! [εικόνες & βίντεο]


Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έχασε 7 κιλά λίπους μέσα στην καραντίνα! [εικόνες & βίντεο]

Δείτε την ανανεωμένη εμφάνιση της ηθοποιού  

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι από τις πιο σέξι παρουσίες στην ελληνική showbiz η οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για το body shaming και μία από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες του να αγαπάει κανείς τον εαυτό του, ακόμα και αν το σώμα του ενδεχομένως δεν μοιάζει με τα κοινωνικά στερεότυπα για το ιδανικό σώμα. 

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή Dot με άκρως ανανεωμένη εμφάνιση καθώς όπως αποκάλυψε κατάφερε μέσα στην καραντίνα να διώξει 7 κιλά λίπους από τον οργανισμό της, καθώς λόγω του γεγονότος πως βρισκόταν στο σπίτι, μπορούσε να τρέφεται πιο σωστά. 

“Είναι μία απόφαση που πρέπει να την πάρεις εσύ για τον εαυτό σου. Εγώ αυτή την περίοδο πήρα μια απόφαση για τον εαυτό μου ότι θέλω να νιώσω πιο ελαφριά. Κουράστηκα όταν χορεύω στο θέατρο να νιώθω τα πόδια μου βαριά [...] Θέλω το καλοκαίρι να βάλω σορτσάκι [...] Για τη δική μου αισθητική, για τον εαυτό μου, για το πώς θέλω εγώ να βλέπω τον εαυτό μου ήθελα να είμαι πιο ελαφριά”, είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, εξηγώντας τους λόγους που πήρε μία τέτοια απόφαση. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο καθώς και εικόνες της ηθοποιού πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την καραντίνα: 

 


 

 

Tags πηνελοπη αναστασοπουλου, κιλά, λίπος, καραντινα, Σώμα, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6701 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2534 s // Total time: 2.9235 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X