Μαρίνα Βερνίκου: Η σύζυγος Κύπριου επιχειρηματία εξομολογείται την περιπέτεια της οικογένειάς της με τον κορωνοϊό


Μαρίνα Βερνίκου: Η σύζυγος Κύπριου επιχειρηματία εξομολογείται την περιπέτεια της οικογένειάς της με τον κορωνοϊό

“Ήμασταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα”  

Η Μαρίνα Βερνίκου, σύζυγος του Κύπριου επιχειρηματία Μίλτου Καμπουρίδη, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 4 Μαΐου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου αναφέρθηκε στην περιπέτεια της οικογένειάς της με τον κορωνοϊό. 

Διαβάστε ακόμα: Ο Μίλτος Καμπουρίδης αποκάλυψε πως εκείνος κόλλησε τον κορωνοϊό σε Τανιμανίδη και Μπόμπα! 

“Ήμασταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα και δεν μας είχε πάει καν το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό. Γύρισε o Μίλτος από ταξίδι στο Λονδίνο, από εκεί πρέπει να το έφερε. Την πρώτη εβδομάδα είχε δέκατα και δεν αισθανόταν πολύ καλά, αλλά εμείς ως οικογένεια όταν έχουμε δέκατα δεν το παίρνουμε σοβαρά, συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πήγαμε Βουλγαρία και κάναμε σκι. Ήταν κάτι πολύ ξένο. Μετά γυρίσαμε πίσω, πήγαμε σε ένα σπίτι στο βουνό που ήμασταν καλεσμένοι και είχαν ήδη περάσει πέντε μέρες που δεν αισθανόταν καλά. Όχι κάτι πολύ σοβαρό όμως, όχι κάτι ανησυχητικό.

Η φίλη μας που μας είχε καλέσει μας είπε ότι ο οδηγός της είχε κορωνοϊό. Μου φάνηκε τρελό. Στην Ελλάδα είχαμε πέντε κρούσματα. Ο σύζυγός μου είχε τα ίδια συμπτώματα και λέγαμε “λες”; Κάναμε όλοι το τεστ, βγήκε θετικός ο Μίλτος και τα δύο παιδιά, ασυμπτωματικά τα μικρά. Σε όλη τη διάρκεια. Τη δεύτερη εβδομάδα ήταν έντονα τα συμπτώματα του άντρα μου. Του κράτησε πολλές μέρες. Ήταν της ταλαιπωρίας, αλλά και πάλι μια βαριά γρίπη. Δεν είχαμε φόβο και αγωνία”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Βερνίκου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 


 

 

Tags μαρίνα βερνίκου, μιλτος καμπουρίδης, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, κορωνοιος, Ελεονώρα Μελέτη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5152 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3987 s // Total time: 3.9139 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X