Φώτης Σεργουλόπουλος: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό του και τον γιο του [βίντεο]


Φώτης Σεργουλόπουλος: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό του και τον γιο του [βίντεο]

“Του απαγορεύουν να γίνει ο δεύτερος γονιός”  

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν ο ένας εκ των δύο φιλοξενούμενων και ταυτόχρονα παρουσιαστών στην εκπομπή της ΕΡΤ “Σημείο Συνάντησης”. 

Ο παρουσιαστής συνομιλώντας με την Τζένη Μπότση, αναφέρθηκε στον σύντροφό του εκφράζοντας παράπονο προς την πολιτεία για το γεγονός πως εκείνος δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως ο δεύτερος πατέρας του γιου του.

Διαβάστε ακόμα: Φώτης Σεργουλόπουλος: Η σπάνια αποκάλυψη για τον 6χρονο γιο του!

“Όταν, λοιπόν, ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί και εγώ αποφασίζω να παντρευτώ έναν άλλον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο απαγορεύουν στον σύντροφό μου να γίνει ο δεύτερος γονιός του. Όταν ένα παιδί μεγαλώσει και δει έναν άλλον άνθρωπο μέσα στην οικογένειά του, τον οποίο θεωρεί οικογένειά του, όταν χάσει τον βιολογικό του πατέρα, θα μείνει μόνο του και δεν θα ακολουθήσει τον δεύτερο γονιό του που έχει συνηθίσει μέσα στο σπίτι.

Πιστεύω ότι αυτό είναι μία πράξη που πρέπει να σκεφτεί η πολιτεία, διότι υπάρχει αυτή η ανάγκη. Όταν δε δίνεις τα ίδια δικαιώματα σε όλους τους πολίτες, όταν πολίτες που φορολογούνται, επιχειρούν, στηρίζεσαι σε αυτούς και δεν τους δίνεις τα ίδια δικαιώματα. Αυτό είναι παράλογο. Αυτό είναι το παράλογο, όχι το άλλο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags φωτης σεργουλοπουλος, γιος, συντροφοσ, ερτ, σημειο συναντησης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1809 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3876 s // Total time: 2.5685 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X