Τόνια Σωτηροπούλου: Μάθαμε την ηλικία της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό


Τόνια Σωτηροπούλου: Μάθαμε την ηλικία της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό

Το αποκάλυψε η καλή της φίλη, Ευγενία Σαμαρά.

Τα γενέθλια της είχε χθες, 28 Απριλίου η Τόνια Σωτηροπούλου και τα social media πήραν φωτιά από τις δεκάδες ευχές των διαδικτυακών της φίλων. Μια από αυτούς, η καλή της φίλη Ευγενία Σαμαρά η οποία με μια κοινή τους φωτογραφία και με ένα τρυφερό μήνυμα της ευχήθηκε για την σημαντική μέρα για εκείνην ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της, κάτι που έκανε και η ίδια λίγο αργότερα με ένα post στο insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε ακόμα: Η Τόνια Σωτηροπούλου μας έδειξε κάθε γωνιά του σαλονιού τους και είναι modern chic!

Η Ευγενία έγραψε: "Κορίτσι μου, μετά από 6 χρόνια γνωριμίας συνεχίζεις να με φωτίζεις, να με ωριμάζεις, να με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Συνεχίζεις να με κάνεις να πιστεύω στη φιλία και στον εαυτό μου, να είμαι ευγνώμων, να είμαι δοτική, να αναζητώ, να διεκδικώ. Είσαι από τις πιο όμορφες ψυχές που γνωρίζω! Σ’ευχαριστώ για όλα αυτά και αλλά τόσα! Είμαι και θα είμαι εδώ για να γελάμε, να κλαίμε, να φιλοσοφούμε, να ταξιδεύουμε, να δουλεύουμε, να χορεύουμε. Είμαι και θα είμαι εδώ γιατί σίγουρα δεν είμαι καμιά χαζή να φύγω από τέτοιο λαχείο! ΣΕ ΑΓΑΠΩ. Χρόνια σου πολλά, γεμάτα με καταπληκτικές εμπειρίες. ΥΓ: Η φωτό από εκδρομή του συλλόγου 'η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά'", έγραψε και στα hashtag έγραψε τον αριθμό 33, όσα και τα χρόνια της ηθοποιού!

Η Τόνια Σωτηρόπουλου τα φετινά της γενέθλια τα πέρασε λίγο διαφορετικά αφού λόγω καραντίνας δεν μπόρεσε να δει τους φίλους της και να γιορτάσει μαζί τους, ωστόσο τα πέρασε με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια! Δείτε και το post της εορτάζουσας πιο κάτω...

Tags τονια σωτηροπουλου, ηλικια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8432 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3658 s // Total time: 2.2090 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X