Τα τρία βασικά βήματα για το τέλειο ξύρισμα στα πόδια σου


Τα τρία βασικά βήματα για το τέλειο ξύρισμα στα πόδια σου

Τι πρέπει να κάνεις για άριστα αποτελέσματα;

Ανάμεσα στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ήταν και το κλείσιμο των ινστιτούτων αισθητικής. Έτσι αν έκανες λέιζερ ή αποτρίχωση με κερί είμαι σίγουρη ότι μετά από τόσες μέρες δεν ξέρεις τι θα κάνεις με τις τρίχες που έχουν εμφανιστεί στο σώμα σου. Αν πήρες την απόφαση να τα ξυρίσεις τότες πιο κάτω θα βρεις τρεις χρήσιμες συμβουλές για να πάνε όλα τέλεια!

#1 Απολέπιση
Το έχουμε ξαναπεί, η απολέπιση αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αποκαλύπτει ακόμα και τις πιο μικροσκοπικές τρίχες. Αν λοιπόν θέλεις πολύ καλό ξύρισμα και απαλά πόδια πρέπει να κάνεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ απολέπιση. Προτείνουμε μάλιστα να την κάνεις με ένα σκληρό σφουγγάρι (λούφα) και όχι με scrub.

#2 Προϊόν ξυρίσματος
Ναι, μπορείς να αγοράσεις αφρό αλλά εμείς προτείνουμε να το κάνεις με λίγη μαλακτική κρέμα μαλλιών. Η διαφορά στον τρόπο που γλιστρά το ξυράφι είναι τεράστια και θα μας ευγνωμονείς. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν πρέπει να ξυρίσεις τα πόδια σου μόνο με νερό!

#3 Το νερό
Αφού ξυρίσεις τα πόδια σου γύρνα το νερό στο κρύο μέχρι να… ανατριχιάσεις. Με αυτό τον τρόπο θα αποκαλύψεις τις τριχούλες που αντιστάθηκαν στην απολέπιση και μπορείς να περάσεις το ξυράφι ξανά από τα πόδια σου για να τις εξοντώσεις. Είναι η κίνηση κλειδί για τα πιο απαλά πόδια που είχες ποτέ, trust us!

Tags ποδια, ξυρισμα, ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΟΔΙΩΝ, Ομορφια, Σώμα, body, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7783 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3647 s // Total time: 3.1431 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X