Έλενα Χριστοπούλου: Μίλησε ανοιχτά για το unfollow στη Βίκυ Καγιά! [βίντεο]


Έλενα Χριστοπούλου: Μίλησε ανοιχτά για το unfollow στη Βίκυ Καγιά! [βίντεο]

Δεν δίστασε να το παραδεχτεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη!  

Η Έλενα Χριστοπούλου η οποία την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”, τα γυρίσματα του οποίου διεκόπησαν λόγω της κατάστασης που βιώνουμε με την πανδημία, εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, 22 Απριλίου στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” που προβάλλει καθημερινά η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, στις 16:30. 

Ο Νίκος Μουτσινάς, αρχικά έμεινε έκπληκτος με την εμφάνιση της Χριστοπούλου, καθώς εμφανίστηκε στο skype με μελαχρινή περούκα (β. πιο κάτω εικόνα), ενώ κατόπιν τη ρώτησε για το unfollow με τη Βίκυ Καγιά από το instagram και σχολιάστηκε έντονα το τελευταίο διάστημα.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως αυτές τις ημέρες είχε τον χρόνο να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα σε διάφορους τομείς της ζωής της και σε αυτό προφανώς ήταν και το συγκεκριμένο unfollow ωστόσο επεσήμανε πως δεν σημαίνει αυτό πως δεν την εκτιμά και δεν τη σέβεται. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το tlife.gr: 

 

 

Η Έλενα Χριστοπούλου φορώντας την περούκα με την οποία καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσω skype.
 

Tags ελενα χριστοπουλου, βικυ καγια, καλο μεσημερακι, ΣΙΓΜΑ, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, νικος μουτσινας, unfollow


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9738 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3582 s // Total time: 2.3320 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X