Ένα αλλιώτικο Πάσχα…


Ένα αλλιώτικο Πάσχα…

Για όλα όσα είμαι ευγνώμων το φετινό Πάσχα!  

Σάββατο και ώρα 00:00... ήχησαν οι καμπάνες για την Ανάσταση. Εμείς έξω στην αυλή αρχίσαμε να χειροκροτούμε και να ανταλλάζουμε ευχές όχι μόνο μεταξύ μας αλλά και με τους γείτονες, από παράθυρο σε παράθυρο.  Ανταλλάξαμε ευχές ακόμη και με ανθρώπους στα απέναντι μπαλκόνια που δεν τους γνωρίζουμε καν. Με βιντεοκλήση ευχηθήκαμε στους αγαπημένους μας που είτε είναι στο εξωτερικό είτε ακόμα και στην ίδια πόλη με μας, με βιντεοκλήση τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας. Εκεί λοιπόν ήταν η στιγμή που πάγωσε η σκέψη μου για λίγα δευτερόλεπτα και το μυαλό μου έκανε αναδρομή, στο περσινό Πάσχα που ήταν τόσο διαφορετικό. 

Θυμάμαι είχαμε μαζευτεί όλοι στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού. Είχε έρθει ο θείος μου από την Αγγλία, έκπληξη μας έκανε, αλλά και οι γονείς του Πέτρου από την Ελλάδα. Μπορείς να φανταστείς το κλίμα που επικρατούσε; Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων καθώς είχαμε δίπλα μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ψήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε και χορέψαμε.

Σίγουρα δεν ήταν το ίδιο φέτος παρόλα αυτά δεν χάσαμε τη θετικότητα μας. Τηρήσαμε όλα μας τα έθιμα, βάψαμε τα αβγά με τη μαμά, φτιάξαμε παραδοσιακά εδέσματα και οι άντρες της παρέας ανέλαβαν το ψήσιμο.

Όταν καθίσαμε στο τραπέζι τα πρώτα λεπτά μου φάνηκαν όλα πολύ αλλιώτικα επειδή δεν ήμασταν όλοι μαζί. Στη συνέχεια σκέφτηκα πόσο ευγνώμων είμαι που είχα δίπλα μου τους γονείς μου και το σύντροφό μου, που είχαμε φαγητό στο τραπέζι αλλά πάνω απ’ όλα έχουμε όλοι την υγεία μας. Μπορεί να σου φαίνεται κλισέ αυτό που γράφω αλλά η αλήθεια αυτή είναι.  Η υγεία είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. 

Μη σταματάς να ονειρεύεσαι! Νιώσε ευγνώμων για αυτά που σου προσφέρει απλόχερα η ζωή και ζήσε την κάθε στιγμή στο έπακρον.

Υ.Γ. #μένουμεσπίτι

Love,

K. xx
 

Tags πασχα, Κλέλια Γιασεμίδου, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5670 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2499 s // Total time: 2.8169 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X