Το πιο ανορθόδοξο "Χριστός Ανέστη" που είπαμε ποτέ!


Το πιο ανορθόδοξο "Χριστός Ανέστη" που είπαμε ποτέ!

Με τα μάτια κλειστά, προσπαθώ να σώσω τα όνειρά μου!

Το είδα να αχνοφαίνεται στην άκρη του τούνελ. Καιρός ήταν να φανεί και λίγο φως μέσα στην τόση μαυρίλα των ημέρων. Είμαι σίγουρη πως βρισκόμαστε προς το τέλος! Δεν τις μετράω τις ημέρες που είμαστε καραντίνα, γιατί προσπαθώ να μην το σκέφτομαι συνέχεια. Όταν μετράς, συνειδητοποιείς, και εγώ δεν θέλω να συνειδητοποιώ, θέλω απλά να περνάν οι μέρες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και ούτε κάνω σκέψεις πως θα είναι η καθημερινότητά μας μετά από αυτό. Με τα μάτια κλειστά, προσπαθώ να σώσω τα όνειρα μου!

Ναι, την έχασα για λίγο τη θετική μου σκέψη. Είχε κρυφτεί στο μπαούλο των αναμνήσεων και με κοιτούσε από τη χαραμάδα γελώντας πονηρά καθώς την έψαχνα απεγνωσμένασε όλο το σπίτι.Θέλω να πιστεύω πως όλοι αλλάξαμε προς το καλύτερο. Τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω, πως μάθαμε να εκτιμάμε τα απλά και καθημερινά. Και όταν επιτέλους μας επιτρέψουν να τα απολαμβάνουμε χωρίς μηνύματα, θα τα "γευόμαστε" με όλο μας το είναι.

Όσο για τις σχέσεις, αυτές δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται στο μέγιστο βαθμό. Όλων των ειδών οι σχέσεις, ειδικά οι συζυγικές. Εκεί που δεν υπήρχε χρόνος για να συζητήσουν τα προβλήματα τους, τώρα υπήρχε χρόνος και με το παραπάνω, το θέμα ήταν αν υπήρχε όρεξη για επίλυση των προβλημάτων γιατί πολλές φορές η έλλειψη χρόνου είναι και σωτήρια για μερικά ζευγάρια. Δεν συναντιόμαστε συχνά, όποτε μπορούμε να ανεχτούμε ο ένας τον άλλον αυτές τις λίγες ώρες που βρισκόμαστε. Μετά από αυτό θα φανεί ποιες είναι έτοιμες να προχωρήσουν παρακάτω και ποιες απλά θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Με θετικές πάντα σκέψεις, έκατσα στην αιώρα και έβαλα ένα ούζο … μάλιστα ούζο και πληκτρολόγησα "Κρουαζιέρα" Βαγγέλης Γερμανός και βούτηξα στα καταγάλανα νερά της φαντασίας μου, κάνοντας το πιο δροσιστικό μπάνιο του φετινού καλοκαιριού που μας κλείνει το μάτι.

Μύρισε καλοκαίρι και αυτό μου αρέσει πολύ!
 

Tags Μαρία Κάνθερ, καραντινα, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7970 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3367 s // Total time: 2.1337 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X