Στέλιος Κουδουνάρης: Τα tips του για να μην χάσετε το στιλ σας μέσα στο σπίτι! [βίντεο]


Στέλιος Κουδουνάρης: Τα tips του για να μην χάσετε το στιλ σας μέσα στο σπίτι! [βίντεο]

Οι συμβουλές του Κύπριου σχεδιαστή για τις ημέρες καραντίνας που βιώνουμε  

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ένας από τους πιο ταλαντούχους Κύπριους σχεδιαστές και κριτής στην εκπομπή μόδας που προβάλλει το ΣΙΓΜΑ “My Style Rocks” μίλησε για το πώς βιώνει ο ίδιος την καραντίνα ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τις στιλιστικές του συμβουλές, ως ειδικός!

Διαβάστε ακόμα: Η Έβελυν Καζαντζόγλου με δημιουργία Στέιου Κουδουνάρη στο Paris Fashion Week

Ο σχεδιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Alpha Κύπρου, ανέφερε: “Να είμαστε ψύχραιμοι, να μείνουμε σπίτι μας και να μην είμαστε επαναστάτες χωρίς αιτία, να σεβαστούμε αυτά που μας λέει η κυβέρνηση... Και να μιλήσουμε λίγο για μόδα και στιλ, στο σπίτι σας να ντύνεστε και να μην είστε όλη μέρα με τις πιζάμες, γιατί είναι σημαντικό να αισθανόμαστε ενεργοί και όμορφοι μέσα στο σπίτι και περιποιημένοι. Ντυθείτε, βάλτε τα καλά σας και μην ξεχνάτε ότι η ζωή συνεχίζεται σε λίγες εβδομάδες”.

Κατόπιν, εξομολογήθηκε πόσο του λείπουν τα οικεία του πρόσωπα στην Κύπρο, λέγοντας: “Μου έχει λείψει η οικογένεια μου, οι φίλοι μου στην Κύπρο. Θα ερχόμουν το Πάσχα, αλλά εκ των πραγμάτων δεν θα έρθω στην Κύπρο θα μείνω σπίτι στην Αθήνα και με βλέπω να κάνω τραπέζι μέσω skype μαζί με τους φίλους μου, να φάμε και να πιούμε ένα ποτήρι κρασί. Δεν πειράζει έτσι και αλλιώς η θρησκεία είναι μέσα μας. Είναι πολύ σημαντικό το Πάσχα για όλους μας, αλλά το Πάσχα δεν είναι ο εορτασμός είναι αυτό που θα αισθανθούμε την ώρα της Ανάστασης και η θλίψη την ώρα του επιταφίου και μπορούμε όποιος θέλει να διαλογιστεί και να αισθανθεί το Πάσχα. Το Πάσχα είναι μέσα μας”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 


 

 

Tags Στελιος Κουδουναρης, καραντινα, στιλ, μόδα, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1223 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3055 s // Total time: 2.4278 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X