Πέντε πράγματα για να κάνεις με το σύντροφό σου μέσα στο σπίτι


Πέντε πράγματα για να κάνεις με το σύντροφό σου μέσα στο σπίτι

Που υπό άλλες συνθήκες ίσως και να μην μπορούσες!

Οι ζωές μας έχουν αλλάξει, η καθημερινότητα το ίδιο και ίσως, ακόμα και όταν όλα αυτά τελειώσουν, τίποτα να μην είναι το ίδιο ξανά -ελπίζουμε βέβαια σε μία αλλαγή προς το καλύτερο-. Σε κάθε περίπτωση, περνάμε μία απίστευτη περιπέτεια, κατά τη διάρκεια της οποίας πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Το να μένεις για παράδειγμα σπίτι, είναι αναμφισβήτητα σωστό, και ίσως το μοναδικό που μπορείς να κάνεις. Εντάξει η καραντίνα δεν είναι και το πιο εύκολο και ευχάριστο πράγμα στον κόσμο, αλλά έχεις μαζί σου το σύντροφό σου, με τον μπορείς να περάσεις όμορφα και... πολύ σεξι! Ναι, χωρίς καν να βγεις από το σπίτι. To queen.gr δημοσίευσε ένα πολύ όμορφο άρθρο που σίγουρα θα αλλάξει την καθημερινότητα σου...

#1 Φλέρταρε κατά τη διάρκεια της ημέρας

Είτε είστε σε αναστολή, είτε εργάζεστε από το σπίτι, η καθημερινότητά σας έχει ανατραπεί δραματικά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να ανατραπεί και η σχέση σας. Πόσο μάλλον τώρα που είστε όλη μέρα στο σπίτι, το σεξ μπορεί να γίνει και συχνότερο και καλύτερο. Προτείνω να αρχίσετε το φλερτ και τα υπονοούμενα κατά τη διάρκεια της ημέρας ώστε μέχρι το βράδυ να είστε σε mood.

#2 Ευκαιρία για ένα απολαυστικό μπάνιο

Δεν θυμάσαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που χαλάρωσες στην μπανιέρα; Μήπως δεν το έχεις κάνει ποτέ; Ντροπή σου. Ήρθε λοιπόν η ώρα. Ρίξε αιθέρια έλαια, βάλε να παίζει και χαλαρωτική μουσική, και βυθιστείτε στις μπουρμπουλήθρες. Συγνώμη αλλά όταν επανέλθει η ζωή στους ρυθμούς της, δεν θα έχεις χρόνο ούτε για ντους. Οπότε κοίτα να το απολαύσεις τώρα.

#3 Απόλαυσε το χρόνο μαζί του

Αντί να τσακώνεστε, κάντε μαζί πράγματα που σας ευχαριστούν. Θα μπορούσε κανείς να πει, ότι μέσα από την ατυχία μας, μπορούμε να σταθούμε τυχεροί, και να κάνουμε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαμε το χρόνο και τη διάθεση. Κοίτα λοιπόν να εκμεταλλευτείς το... δώρο αυτό.

#4 Μήπως να το κάνετε και λίγο πιο τολμηρό;

Όλοι οι άνθρωποι έχουν φαντασιώσεις, ή τελοσπάντων κάποιες επιθυμίες που πιθανότατα να μην εξομολογούνται. Αφού είστε που είστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί, μήπως να αρχίσετε να τις... εξωτερικεύετε; Το μόνο σίγουρο είναι ότι από όλο αυτό δεν θα χάσεις. Μόνο να κερδίσεις έχεις. Και κάτι μου λέει ότι έτσι θα γίνει.

#5 Βγείτε και μία βόλτα

Αφού μένετε μαζί, επιτρέπεται. Βγείτε λοιπόν μία βόλτα να αναπνεύσετε καθαρό αέρα, να περπατήσετε, και είμαι σίγουρη ότι θα νιώσετε άλλοι άνθρωποι.

 

Tags σχεση, σχεσεις, ζευγαρι, ΕΡΩΤΑ, αγαπη, καραντινα, κορωνοιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0199 s // Total time: 0.0201 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X