Χριστίνα Παυλίδου: Η κόρη της, Μαρία μεταμορφώθηκε σε Ναστάζια και υποδύεται τον ρόλο της μαμάς της! [βίντεο]


Χριστίνα Παυλίδου: Η κόρη της, Μαρία μεταμορφώθηκε σε Ναστάζια και υποδύεται τον ρόλο της μαμάς της! [βίντεο]

Καρέ – καρέ η μεταμόρφωση και η μίμηση από την κόρη της ηθοποιού  

Μία έκπληξη επιφύλασσε η 16χρονη κόρη του Γιώργου Τσιάκκα και της Χριστίνας Παυλίδου, Μαρία τόσο στους γονείς της όσο και στους διαδικτυακούς της φίλους. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Παυλίδου: Η φωτογραφία των παιδιών της σε μικρότερη ηλικία που αγαπήσαμε! 

Η έφηβη κόρη του ζευγαριού εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο που έχει στο σπίτι λόγω καραντίνας και θέλησε να μεταμορφωθεί στον πιο γνωστό και αγαπημένο ρόλο της μητέρας της και έγινε για λίγο η... Ναστάζια από τη σειρά που άφησε εποχή στην κυπριακή τηλεόραση “Βουράτε Γειτόνοι”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Τσιάκκα αναμφισβήτητα έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό χάρισμα από τους γονείς της καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ενσαρκώνει κάποιο ρόλο στην τηλεόραση αλλά και πρόσφατα στην κινηματογραφική μεταφορά της σειράς “Βουράτε Γειτόνοι”, ενώ όπως μας πληροφόρησε και η μητέρα της σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη είναι πολύ καλή και στο μοντάζ μιας και είναι εκείνη που έχει αναλάβει το κανάλι που έχει η ηθοποιός στο youtube. 

Δείτε πιο κάτω τα σχετικά βίντεο που εντοπίσαμε στο Tik Tok: 

 

 

 


 
 

 

Tags μαρια τσιακκα, χριστίνα παυλίδου, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, βουρατε γειτονοι, νασταζια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9371 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4564 s // Total time: 2.3936 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X