Κύπριος παρουσιαστής έγινε πατέρας για τέταρτη φορά εν μέσω καραντίνας!


Κύπριος παρουσιαστής έγινε πατέρας για τέταρτη φορά εν μέσω καραντίνας!

Το πρώτο μήνυμα και η εικόνα του μωρού στο μαιευτήριο!  

Μία πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή βίωσαν πριν από μερικές ώρες ο πολύ αγαπημένος δημοσιογράφος Θεόδουλος Κουλλαπή και η σύζυγος του, Ειρηλένη, καθώς υποδέχθηκαν στη ζωή τον τέταρτο καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους Παναγιώτη.

Ο μπέμπης του ζευγαριού χαίρει άκρας υγείας όπως και η μητέρα του και ήρθε στη ζωή σήμερα, 8 Απριλίου στις 3 τα ξημερώματα.

Ο Θεόδουλος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία εικόνα του νεογέννητου γιου τους και έγραψε: “Εν τω μέσω της νυκτός ήρθε ως ένα ανέσπερο φως μέσα σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς. Στις 3 τα ξημερώματα μας απέδειξε ότι η ζωή είναι χείμαρρος σε διαρκή κίνηση κι ας γεννήθηκε ελεύθερο πολιορκημένο σαν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν εν μέσω κορωνοϊού. Ο ερχομός σου όμως σήμανε την Άνοιξη στις καρδιές μας μικρό μας θαυματάκι. Η πρώτη σου ανάσα έφερε το σκίρτημα της χαράς που ψάχναμε αυτές τις μέρες στον εγκλεισμό μας. Το πρώτο σου κλάμα έσπασε την ησυχία του κέρφιου ως ο πιο όμορφος ήχος. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Παναγιώτη Κουλλαπή, το 4ο παιδί της οικογένειας μας. Μαμά και γιός χαίρουν άκρας υγείας”.

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχονται στο ζευγάρι να τους ζήσει ο νεογέννητος Παναγιώτης. 
 

Tags θεοδουλος κουλλαπη,ειρηλενη,γεννηση,showbiz,gossip,celebrities,showbiz κύπρος,διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1343 s (277 Queries.) // Parse time: 0.3987 s // Total time: 3.5330 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X