10 πανεύκολα nail art που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι


10 πανεύκολα nail art που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι

Ιδεές για τα πιο stylish νύχια εν μέσω καραντίνας. 

Αν είσαι στο σπίτι και ήδη έχει αφαιρέσει μόνη το ημιμόνιμο βερνίκι ή το gel τότε πιο κάτω θα βρεις 10 υπέροχες ιδέες για να κάνεις μόνη στο σπίτι stylish nail art που σίγουρα μετά την καραντίνα θα ζηλέψει και η αισθητικός σου! Εμείς τα είδαμε στο tlife.gr και τα λατρέψαμε!

Glitter tips

Glam the things up! Βάψε τα νύχια σου με μια διάφανη βάση και πέρασε μόνο τις άκρες τους με ένα glittery βερνίκι. Το ασημένιο μας αρέσει πολύ. Extra tip: για να έχει πυκνότητα το χρώμα, άπλωσέ το ταμποναριστά.

Neutrals

Αν αγαπάς τα γήινα και σκούρα χρώματα και επιμένεις σε αυτά ανεξαρτήτως εποχής, εμπνεύσου από αυτό το μανικιούρ. Βγάλε έξω όλα τα βερνίκια σου και βάψε με ένα neutral χρώμα κάθε νύχι.

Colorful dots

Αυτό το μανικιούρ είναι super stylish και δεν θα σου πάρει περισσότερο από πέντε λεπτά για να το πετύχεις. Μια παχιά τελεία από ένα χρώμα που αγαπάς για κάθε νύχι και μια διάφανη βάση από κάτω. 

Κάθετη γραμμή

Ένας άλλος τρόπος να επιμηκύνεις τα νύχια σου: σχημάτισε μια γραμμή στο μισό του νυχιού ακολουθώντας την κίνηση που θα έκανες αν τα έβαφες κανονικά. Όσο για το χρώμα, μας αρέσουν αυτά που κάνουν αντίθεση.

Gradual color manicure

Δεν είναι ακριβώς nail art αλλά είναι κάτι που είναι τάση τώρα και οπωσδήποτε είναι αρκετά διαφορετικό από το να κάνεις ένα απλό βερνίκι. Το μυστικό εδώ είναι να επιλέξεις τη χρωματική παλέτα στην οποία θα κινηθείς και να βάψεις με ένα χρώμα κάθε νύχι. Αυτή εδώ η επιλογή των μπλε μας αρέσει πολύ.

Edgy γαλλικό

Το γαλλικό στην πιο edgy εκδοχή του! Αντί για μια λευκή καμπύλη σχημάτισε με ένα μαύρο βερνίκι δύο πλάγιες γραμμές από αριστερά και δεξιά που θα σχηματίζουν ένα μικρό "V" στο κέντρο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις σταθερό χέρι. 

Διαγώνιες γραμμές

Αυτό το super stylish μανικιούρ που μπορεί να κάνει τα νύχια σου να δείξουν και πιο μακριά γίνεται πανεύκολα. Πώς; Πάρε ένα σελοτέϊπ, κόλλησέ το καλά πλάγια και βάψε την ελεύθερη μεριά με το βερνίκι που σου αρέσει. Όταν αφαιρέσεις θα έχεις αυτό το πολύ εύκολο- πολύ stylish μανικιούρ. 

Glittery stripes

Επίλεξε ένα λευκό βερνίκι και δωσ΄του ένα twist nail art σχηματίζοντας μια λεπτή κάθετη γραμμή ακριβώς στη μέση από την βάση μέχρι την άκρη του νυχιού. Για να πετύχεις το λεπτό σχήμα που θέλεις μπορείς να δουλέψεις με ένα πινέλο χειλιών.

Pastel blend

Η άνοιξη επιβάλει παστέλ. Επίλεξε από την παλέτα τα αγαπημένα σου χρώματα και σχημάτισε άτακτες πινελιές ακουμπώντας απλώς απαλά με την άκρη του πινέλου τα νύχια σου. Για να συνδυάσεις ένα ακόμη trend, άφησε ένα μέρος των νυχιών σου γυμνό από βερνίκι κι έτσι θα έχεις πετύχει το τέλειο negative space manicure.

Dot to dot

Για το συγκεκριμένο nail art θα χρειαστείς ένα ειδικό εργαλείο το οποίο λέγεται dot. Αν δεν το έχεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού μπορείς να το κάνεις με την κεφαλή μιας καρφίτσας ή με την ανάποδη μεριά ενός πινέλου για σκιά, με την άκρη της λαβής, δηλαδή. Βάλε το βερνίκι σε ένα πιατάκι και έπειτα σχημάτισε μικρές τελίτσες όπως αυτές εδώ. 

Tags NAIL ART, Nail, beauty, Νυχια, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5228 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3443 s // Total time: 2.8672 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X