Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη στιγμή που έμαθαν ότι απέβαλε [βίντεο]


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη στιγμή που έμαθαν ότι απέβαλε [βίντεο]

“Ο Γιώργος έκατσε κάτω... Δεν θα το ξεχάσω ποτέ”  

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους φιλοξενήθηκε στην τελευταία εκπομπή της σεζόν “Περί Ορέξεως”, στο ΣΙΓΜΑ, με τον Ανδρέας Δημητρόπουλο και τη Γιώτα Δαμιανού.

Διαβάστε ακόμα: Έντρομη η Χριστιάνα Αριστοτέλους φώναζε: "Έχω τον κορωνοϊό"! [βίντεο]

Η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στους δύο παρουσιαστές και αναφέρθηκε σε ένα γεγονός  – σταθμό της ζωής της και εξομολογήθηκε πως βίωσε τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Γιώργος Εφραίμ, τη στιγμή που τους ανακοίνωσε ο γιατρός ότι η πρώτη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας δεν εξελισσόταν φυσιολογικά.

“Όταν μου είπε ο γιατρός να κάνουμε δεύτερο check για την καρδούλα του μωρού, ενώ είχαμε ήδη ακούσει καρδούλα, ο Γιώργος δυσανασχέτησε λίγο, εγώ το είχα καταλάβει αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω από το σοκ μου εκείνη την ώρα να πω του Γιώργου ότι κάτι πάει λάθος. Όταν μας είπε ο γιατρός “δυστυχώς δεν ακούω καρδούλα” ο Γιώργος έκατσε κάτω [...] Δώσαμε στον εαυτό μας τον χρόνο να κλάψουμε...”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το chnews: 

 


 

 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, γιώργος εφραίμ, αποβολη, εγκυος, εγκυμοσύνη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, ΣΙΓΜΑ, περι ορεξεως


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5808 s (279 Queries.) // Parse time: 0.2944 s // Total time: 2.8752 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X