Νικόλας Ιωαννίδης: Κραυγή απόγνωσης από νοσηλεύτρια διαδικτυακή του φίλη


Νικόλας Ιωαννίδης: Κραυγή απόγνωσης από νοσηλεύτρια διαδικτυακή του φίλη

\"Ένεν τυχαίο που έκαμαν πιο αυστηρά μέτρα. Ενεν τυχαίο που εν φκάλουν νοσηλευτές να μιλήσουν δημόσια\".

Ο Νικόλας Ιωαννίδης μας απέδειξε πολλές φορές (βλ. με τον 18χρονο Δημήτρη Κλεάνθους) πως μέσα από τα social media θέλει να προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του σε όποιον το χρειάζεται. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι διαδικτυακοί του φίλοι οι οποίοι δεν διστάζουν σε κάθε δύσκολη στιγμή να του ζητήσουν την βοήθεια του αφού είναι ένα αναγνωρίσιμο άτομο με πολλούς followers.

Διαβάστε ακόμα: Νικόλας Ιωαννίδης: Έκοψε μόνος τα μαλλιά του και μας δείχνει τον τρόπο [βίντεο]

Χθες, ο παρουσιαστής δέχθηκε ένα συγκλονιστικό μήνυμα από μια νοσηλεύτρια η οποία του ζητούσε να βοηθήσει με το να πει δημόσια στον κόσμο να μείνουν σπίτι!

"Νικόλα γεια. Είμαι νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική. Εν σου στέλνω για να ποστάρεις . Αν και εκεί δεν του έστειλα το μήνυμα μου. Στέλνω σου γιατί είσαι άνθρωπος που νιώθω ότι ξέρω σε γιατί είσαι ανοικτός και εκδηλωτικός. Η κατάσταση εν χειρότερη από ότι λέουν. Εν τραγική η κατάσταση, το κλίμα, η διάθεση μας, οι δυνάμεις μας. Πε τίποτε του κόσμου να κάτσει σπίτι του. Να φοηθεί! Και κάτι άλλο. Να έρκεται στα νοσοκομεία μόνο αμάν εν ετοιμοθάνατος. One of your biggest fan", αυτά ήταν τα τραγικά λόγια από μια νοσηλεύτρια η οποία όπως πρόσθεσε και πιο κάτω… "Αυτά τα ωραία βιντεάκια που ανεβάζεις και λες την αλήθεια έξω από τα δόντια… Εξήγα του κόσμου ότι ενεν τυχαίο που έκαμαν πιο αυστηρά μέτρα. Ενεν τυχαίο που εν φκάλουν νοσηλευτές να μιλήσουν δημόσια. Λυπηθείτε μας… Έφυα που σπίτι μου η ώρα 7 σήμερα και εμπήκα ξανά η ώρα 7.30 τη νύχτα. Και αύριο το πρωί εκεί πάλε! Η οικογένεια μας; ένεν κρίμα; ο κόσμος εν καταλάβει, εν παλαβός τελικά!".

Ας μείνουμε, λοιπόν, όλοι μας μέσα στο σπίτι για να μπορέσουμε να γυρίσουμε το συντομότερο στην καθημερινότητα μας χωρίς τον φόβο του κορωνοϊού!

Tags νικολας ιωαννιδης, διασημοι, καραντινα, κορωνοιος, celebrities, showbiz, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6301 s (246 Queries.) // Parse time: 0.5042 s // Total time: 3.1343 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X