Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Μην γίνεστε πεισματάρηδες, αν κάποιοι από τους φίλους σας θα έχουν διαφορετικές απόψεις. Προτιμήστε μια ήσυχη και ρομαντική βραδιά,  παρέα με το ταίρι σας.

Ταύρος

Κάποιο άτομο της οικογενείας έχει ανάγκη από την προσοχή και την στήριξη σας. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τα πλάνα της μέρας…

Δίδυμοι

Η ατμόσφαιρα είναι λίγο βαριά, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά δεν αναμένεται να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες. Κάντε προσεκτικές κινήσεις για να μην πυροδοτήσετε ανεπιθύμητες εξελίξεις

Καρκίνος

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα, αν και ακόμα δεν είστε σε φόρμα να διαπραγματευτείτε παλιές εκκρεμότητες. Η αισιοδοξία σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

Λέων

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις δυσκολεύουν αρκετά από σήμερα.

Παρθένος

Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός

Ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστεί σήμερα την βοήθεια ή την συμπαράσταση σας. Μην το απογοητεύσετε! Στην ανάγκη ανατρέψτε το πρόγραμμά σας.

Σκορπιός

Αν παρασυρθείτε σε προστριβές και εντάσεις θα το μετανιώσετε, διότι η κατάσταση που θα δημιουργηθεί θα είναι μελλοντικά εις βάρος σας. 

Τοξότης

Τρυφερά ερωτικά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και μια ενδεχόμενη επισημοποίηση ενός δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αιγόκερως

Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει, καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να επιτύχετε μια κληρονομιά ή μια χρηματοδότηση.

Υδροχόος

Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει, καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που έχουν στόχους. Μερικοί μπορεί να ευνοηθείτε με έκτακτε εισροές χρημάτων!

Ιχθείς

Μην κριτικάρετε, και μάλιστα με κακεντρέχεια, γιατί σύντομα μπορεί να έρθει και η δική σας σειρά… Δείτε την κατάσταση και απ το πρίσμα λογικής του άλλου. 

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερήσεις προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2245 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3699 s // Total time: 2.5944 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X