Σίσσυ Χρηστίδου: Εξομολογήθηκε τι έκανε ο μικρός της γιος που ήταν ο λόγος να μην βλέπει ειδήσεις!


Σίσσυ Χρηστίδου: Εξομολογήθηκε τι έκανε ο μικρός της γιος που ήταν ο λόγος να μην βλέπει ειδήσεις!

Αυτός είναι ο λόγος που επιλέγει αυτό το διάστημα να μην ανοίγει την τηλεόραση!  

Η Σίσσυ Χρηστίδου καθημερινά κάνει live μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μιλώντας με τους followers της και εκφράζοντας τις σκέψεις και τις ανησυχίες της για το διάστημα που διανύουμε εν μέσω καραντίνας.

Διαβάστε ακόμα: Θοδωρής Μαραντίνης: Δεν πάει το μυαλό σας τι κάνει στο σπίτι αυτές τις ημέρες όταν έχει τους γιους του! [βίντεο]

Η παρουσιάστρια στο χθεσινό της live, 2 Απριλίου, εξομολογήθηκε πως ο μικρός της γιος, Μιχαήλ Άγγελος, έπρεπε να γράψει για το σχολείο μία έκθεση, με ελεύθερο θέμα και εκείνος επέλεξε να γράψει για την 20η ημέρα καραντίνας. 

Κατόπιν, η Σίσσυ Χρηστίδου, είπε με το χιούμορ που τη χαρακτηρίζει: “Γράφει, λοιπόν “Έχουμε κορωνοϊό, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει. Και η μαμά μου βλέπει συνέχεια ειδήσεις για να δει πόσοι έχουν πεθάνει”. Πολύ ωραίο αυτό; Και για το σχολείο και για μένα και για την πρόνοια. Οπότε αποφάσισα να μην βλέπω ειδήσεις”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags σισσυ χρηστιδου, μιχαηλ αγγελος, γιος, ειδησεις, κορωνοιος, καραντινα, εκθεση, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5511 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4849 s // Total time: 3.0360 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X