Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020;

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για την πρώτη ημέρα του μήνα  

Κριός

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό επειδή θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, από το βράδυ θα νιώθετε καλύτερα.

Ταύρος

Η ενέργεια που θα έχετε θα είναι σχεδόν πρωτόγνωρη! Θα ήταν κρίμα όμως να την σπαταλήσετε μόνο σε διασκεδάσεις. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές σας υποθέσεις που χρονίζουν. Είναι η ιδανική μέρα.

Δίδυμοι

Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς σήμερα. Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία… Πολλές ευθύνες και αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα.

Καρκίνος

Κάποιο νομικό θέμα θα σας προβληματίσει! το άγχος ας μη σας οδηγήσει να πείτε λόγια σε κάποιον από το στενό σας περιβάλλον που θα μετανιώσετε αργότερα.

Λέων

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που διαμένουν στο εξωτερικό. Πολλές συζητήσεις για συμφωνίες και συνεταιρισμούς ευνοούνται στα επαγγελματικά.

Παρθένος

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να ασχοληθείτε με θέματα κληρονομικά που σας απασχολούν από το παρελθόν και ενδεχόμενος να προκύψουν οικονομικές και φορολογικές υποθέσεις.

Ζυγός

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και ταχτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Σκορπιός

Ασχοληθείτε με φίλους και ψυχαγωγηθείτε κάνοντας κοινωνικές επαφές που θα βοηθήσουν στη μελλοντική σας οικονομική και επαγγελματική άνοδο.

Τοξότης

Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό. Τα συναισθήματα σας Εναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Εσείς θα πρέπει να είστε ευπροσάρμοστοι στις απαιτήσεις της ημέρας

Αιγόκερως

Σήμερα ας μην γίνει το άγχος σας παράγοντας να πείτε λόγια σε κάποιον από το στενό σας περιβάλλον, που θα σας το μετανιώσετε. Κάποιο νομικό θέμα θα σας προβληματίσει…

Υδροχόος

Οι καταστάσεις θα συνεχίζουν όπως μέχρι στιγμής. Το ταίρι σας βρίσκεται σε αδιέξοδο και η ενοχλητική του γκρίνια σας προκαλεί εκνευρισμό.

Ιχθείς

Μεταξύ καρδιάς και λογικής, αυτή τη φορά θα πρέπει να ακούσετε την φωνή της λογικής. Μην παίρνετε βεβιασμένες αποφάσεις σε ζητήματα καριέρας! 

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0480 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3758 s // Total time: 2.4238 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X