Μαρία Κορτζιά: Έτσι πέρασε τα 27α γενέθλια της [εικόνες]


Μαρία Κορτζιά: Έτσι πέρασε τα 27α γενέθλια της [εικόνες]

\"Αλλιώτικα γενέθλια αυτή τη φορά!\".

Αλλιώτικα γενέθλια είχε χθες, 29 Μαρτίου η Μαρία Κορτζιά όπως και οι περισσότεροι που έχουν γεννηθεί αυτές τις μέρες. Βλέπετε ο κορωνοϊός ήρθε και μας ανάτρεψε τις ζωές αφού η καραντίνα δεν μας επιτρέπει να είμαστε με όλα μας τα αγαπημένα άτομα.

Έτσι και η Μαρία, δυστυχώς πέρασε αυτή την σημαντική ημέρα μακριά από τον σύζυγό της, Πιέρο Σωτηρίου, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο ποδοσφαιριστής, όμως, αν και μακριά της ευχήθηκε ποστάροντας μια πολύ όμορφη φωτογραφία και ένα τρυφερό μήνυμα: "Στέλνω αυτές τις ευχές γενεθλίων γεμάτες αγάπη για τη σύζυγό μου. Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι εκεί μαζί σου να το γιορτάσουμε, αλλά θέλω να ξέρεις πως μετρώ τα λεπτά για να μπορέσω να το κάνω. Χρόνια πολλά αγάπη μου".

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Κορτζιά: Δεν θα πιστεύετε τι την προκάλεσε ο Πιέρος Σωτηρίου να κάνει!

Η ίδια πέρασε τα γενέθλια της στο πατρικό της σπίτι, μαζί με την οικογένεια της και το βράδυ ανήρτησε δυο φωτογραφίες στο instagram, μια να κρατάει ένα υπέροχο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα και την τούρτα της την οποία έφτιαξε η νύφη της. Το γνωστό μοντέλο έγραψε: "Αλλιώτικα γενέθλια αυτή τη φορά! Στο σπίτι με κάποια από τα αγαπημένα μου πρόσωπα! Μακάρι να τους είχα όλους εδώ. Η αγάπη που έχω γύρω μου όμως είναι συγκινητική για ακόμα μια φορά! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ!! Την υγεία μας να έχουμε και σύντομα να αγκαλιαστούμε όλοι ξανά!! #stayhome #blessed. P.S η τούρτα μου είναι σπιτικό cake που έφτιαξε η νύφη μου".

Tags μαρια κορτζια, showbiz κύπρος, διασημοι, gossip, γενεθλια, πιερος σωτηριου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9682 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2357 s // Total time: 3.2039 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X