Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κριός

Μην επενδύετε άλλο στη προβολή σας. Είναι καιρός για οικονομία . Λένε ότι όταν κάποιος πιάσει πάτο, ο μόνος δρόμος που έχει να ακολουθήσει είναι η πορεία προς το ουρανό και τα αστέρια!

Ταύρος

Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, είναι πολύ πιθανό να το συναντήσετε αυτές τις μέρες. Βγείτε και διασκεδάστε με φίλους.

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι για δράση και να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας σε σχέση με την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Καρκίνος

Η μέρα δυσκολεύει την επικοινωνία. Αποφύγετε περιττές εντάσεις και διαπληκτισμούς που θα σας κουράσουν και θα σας αποδιοργανώσουν. Έχετε ανάγκη από ηρεμία.

Λέων

Είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, εφόσον πρώτα επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος.

Παρθένος

Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαπληκτισμούς και μπερδέματα. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο, αισθηματικά και επαγγελματικά.

Ζυγός

Μην δανείζετε χρήματα σήμερα και μην κάνετε επενδύσεις. Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν.

Σκορπιός

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις! Σύντομα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Τοξότης

Προσοχή στη διατροφή σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Σε ότι κάνετε φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Υδροχόος

Οι πολλοί στόχοι και τα διάφορα σενάρια του προηγούμενου μήνα σας έχουν βάλει σε σκέψεις. Το πλανητικό σκηνικό σας βρίσκει απλωμένους σε διάφορες κατευθύνσεις. Σπαταλάτε έτσι ενέργεια και χρήμα.

Ιχθείς

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά!

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις, ζωδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8061 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3508 s // Total time: 2.1569 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X