Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Αφοσιωθείτε με όλη σας την ψυχή σε μια ιδέα ή σε ένα σκοπό. Ακόμα και αν γίνει μέσα από την αυτοθυσία σας, να ξέρετε ότι θα υπάρχει όφελος.

Ταύρος

Μέσα από τις επικοινωνίες ή στην διάρκεια κάποιου επαγγελματικού ταξιδιού υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας συγκινήσει ερωτικά.

Δίδυμοι

Μπορείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα και να το λύσετε για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή.

Καρκίνος

Μη σπάτε τα νεύρα στους άλλους. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε ακαταστασία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις!

Λέων

Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι περίεργη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη. 

Παρθένος

Η σημερινή μέρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διασκέδαση, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σας ή κάποιο κληρονομικό ζήτημα.

Ζυγός

Ασχοληθείτε με τον/την εκλεκτή της καρδιά σας. Νιώθει παραμελημένη/ος. Αψηφήστε την παρόρμηση να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Σκορπιός

Σήμερα ωθήστε να πάρετε αποφάσεις για ξεκαθαρίσματα σε επίπεδο οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Νιώθετε κουρασμένοι και γεμάτοι προβλήματα.

Τοξότης

Ακολουθήσατε τον δρόμο της ψυχής σας. Δεν ζείτε με  ψευδαισθήσεις. Στην πραγματικότητα η ζωή σας οφείλει και τώρα σας τα δίνει!!!

Αιγόκερως

Προσοχή σήμερα, μια και μπορεί να παρερμηνεύσετε πληροφορίες και συζητήσεις και ίσως χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα.

Υδροχόος

Ότι δεν σας είναι χρήσιμο, αποβάλετε χωρίς δεύτερη σκέψη το από την ζωή σας. Σχέσεις οι οποίες σας έχουν πάρει μόνο και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν είναι καιρός να λάβουν τέλος.

Ιχθείς

Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερήσεις προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0944 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3426 s // Total time: 2.4370 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X