Πρώην παίκτρια του "Power of Love" περιμένει το πρώτο της παιδί


Πρώην παίκτρια του "Power of Love" περιμένει το πρώτο της παιδί

Η πρωτότυπη φωτογραφία και το μήνυμα για τον κορωνοϊό. 

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο "Power of Love" και σήμερα περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Ο λόγος για την Ευαγγελία Καλτσή η οποία με ένα πρωτότυπο post στο instagram έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια πόζαρε μαζί με τον αγαπημένο της, Πάνο Δημητρίου και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα, τόσο για την εγκυμοσύνη της, όσο και για την 25η Μαρτίου και τον κορωνοϊό που βασανίζει όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Νικολέττα Ράλλη: Μάθαμε πότε γεννάει και για τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου της κόρης της [εικόνες]

"Οι ευχές για την ονομαστική μου εορτή πολλές κ δεν τις προλαβαίνω για αυτό κ σας αφήνω αυτό το μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Η απουσία μου όλο αυτό το καιρό απεικονίζετε στην δημοσίευση αυτήν. Απο εδώ κ πέρα θα μοιραστούμε πολλά... Εύχομαι σε όλο το κόσμο ΥΓΕΙΑ (αυτό που φωνάζω χρόνια) αγάπη κ ευτυχία. Γρήγορα κ με ψηλά το κεφάλι να βγούμε όλοι από αυτόν τον γολγοθά κ να σταθούμε στα πόδια μας. Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ χρόνια πολλά Βαγγέλη χρόνια πολλά Ευαγγελία".

Tags ευαγγελια καλτση, εγκυμοσύνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6991 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2373 s // Total time: 2.9364 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X