Εμείς μένουμε σπίτι και η Wolt φέρνει ως την πόρτα μας γεύσεις που αγαπάμε


Εμείς μένουμε σπίτι και η Wolt φέρνει ως την πόρτα μας γεύσεις που αγαπάμε

Διαβάστε αναλυτικά

Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα online food delivery έφτασε στη Λευκωσία τον περασμένο Ιανουάριο και από τότε φέρνει στην πόρτα μας γεύσεις από αγαπημένα καφέ και εστιατόρια της πόλης, χαρίζοντάς μας μια μοναδική εμπειρία διαδικτυακής παραγγελίας. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις οδηγίες που έχουν ως στόχο τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας, η Wolt συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της μέσα από ασφαλείς διαδικασίες. Μέσω της εφαρμογής (διαθέσιμης σε AppStore και Google Play) για κινητά τηλέφωνα, δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει να του παραδοθεί η παραγγελία χωρίς επαφή, δηλαδή ο διανομέας να την αφήσει στην είσοδο ή την πόρτα του.

Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, μπορούμε να έχουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις από τα καλύτερα εστιατόρια και καφέ της Λευκωσίας και να τις απολαύσουμε σπίτι μας, παραγγέλνοντας εύκολα και γρήγορα και παραλαμβάνοντας χωρίς επαφή. Μέσω του application της Wolt, επιλέγουμε την παραγγελία μας και στη συνέχεια τη λειτουργία "Παράδοση Χωρίς Επαφή", πληρώνουμε ηλεκτρονικά με απόλυτη ασφάλεια και η παραγγελία μας παίρνει τον δρόμο της.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αμεσότητας, της ευκολίας και της σύγχρονης εμπειρίας χρήσης, η Wolt προσφέρει μία έξυπνη λειτουργία, τη live παρακολούθηση (live tracking) της πορείας της παραγγελίας, αλλά και άψογη εξυπηρέτηση κάθε χρήστη μέσω chat, ενώ παρέχει φωτογραφικό υλικό για κάθε τι που μπορεί κανείς να παραγγείλει, ώστε να γνωρίζει ακριβώς πώς είναι.

Η Wolt καλύπτει πλέον το μεγαλύτερο μέρος της Λευκωσίας και στον κατάλογό της προστίθενται διαρκώς νέα εστιατόρια και καφέ, ενώ μέσα στο 2020 αναμένεται να φτάσει και σε άλλες κυπριακές πόλεις. Μερικά από τα εστιατόρια που μπορεί κανείς να βρει αποκλειστικά στη Wolt είναι τα: Starbucks, Barrique, Κatakwa, New York Sweets, Lost+ Found Drinkery, Inga’s Veggie Heaven, Silver Star, Menta Speciality Coffee Shop, Monitor και το ΑΛΦΑΜΕΓΑ Café & Kitchen Έγκωμη.

Επισκεφθείτε το www.wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Wolt.

Tags wolt


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9292 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3331 s // Total time: 2.2622 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X