Χριστίνα Μπόμπα: Μας ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας της ίδιας και του συζύγου της [βίντεο]


Χριστίνα Μπόμπα: Μας ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας της ίδιας και του συζύγου της [βίντεο]

“Ο Σάκης ακόμα κάνει...”

Η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και μία περίπου εβδομάδα μας ενημέρωσε πως κατόπιν των κατάλληλων εξετάσεων διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Κάποιες ημέρες αργότερα και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, ανέπτυξε την ίδια συμπτωματολογία.

Η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μας ενημερώσει για το πώς είναι η κατάσταση της υγείας της καθώς επίσης και του συζύγου της, ο οποίος έχει ακόμα πιο έντονα συμπτώματα από την ίδια.

“Είμαστε στο σπίτι μας, όπως όλοι σας πιστεύω. Είμαστε καλύτερα. Εγώ δεν έχω καν πυρετό, έχω μόνο λίγο πονόλαιμο. Ο Σάκης ακόμα κάνει κάποια δέκατα, αλλά και σε αυτόν υποχωρεί σιγά σιγά και ο πυρετός και όλα. Το περνάμε, περιμένουμε τις μέρες να κυλήσουν. Παρ’ όλα αυτά μένουμε στο σπίτι. Περνάμε το χρόνο μας δημιουργικά. Εδώ δουλεύουμε. Εγώ αισθάνομαι αρκετά πιο δυνατή, οπότε έχω καθαρίσει το σπίτι δύο φορές, μαγειρεύω και ψάχνω συχνά να βρω τρόπους να βρω κάτι να κάνω. Παιδιά θα περάσει και όλα θα κυλήσουν ξανά όπως πριν”, είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που εντοπίσαμε στα social media: 


 

Tags χριστίνα μπομπά, σακης τανιμανίδης, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, κορωνοιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0420 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4420 s // Total time: 3.4840 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X